DYSKUSJE
Strażnik miejski wykręcił rękę 17-latkowi. "Bo pyskował"
anka_dw
01.08.2018 13:03

Pijany nastolatek leży na ławce i nie można go ruszyć, bo to sprowokuje młodzież do złych emocji?? K24, przeszliście tym artykułem samych siebie. Przydałoby się trochę obiektywizmu, naprawdę.

anka_dw
na forum od listopada 2017
abajurek33
01.08.2018 11:55

Nietykalne niewiniątka, nażre się toto paskudnych kebabów, ochleje wstrętnego piwska i rozrabia jak pijany zając. Gdyby to było za komuny to milicjant dzielnicowy z rynku Johny N. dawno wyłoił by im lolą (pałą) d*pska.

abajurek33
Konto zablokowane
panSebastian
01.08.2018 10:57

A co na to Król?

panSebastian
marecky07
01.08.2018 10:11

Wielki mi kozak. A na koniec poszedł sie poskarzyc . A redakcja postanowiła to opisać. Brawo Niki manifesto brawo

marecky07
na forum od lipca 2018
mscgs24
01.08.2018 10:01

Kiedyś, może to było 11-12 lat temu, pracowałem w jednej z krośnieńskich pizzerii. Zamówienie było do banku w rynku. Wjazd na płytę, był dla dostawców (zaopatrzenia) miałem tabliczkę, wjechałem, dostarczyłem zamówienie (zajęło to max 2 minuty) wychodzę, a tam dwa durne nieroby w mundurach czekają przy moim aucie i piszą mandat. 

Bo nie ma kratki, bo nie ma pełnowymiarowej tabliczki "zaopatrzenie", bo wjechałem po za godzinami wjazdu....

Nie umieli określić wymiarów tabliczki "zaopatrzenie", stwierdzili, że godziny dostaw określa ustawa - mimo że brak jest takiej informacji na znaku. Kratkę odpuścili, bo wtedy jeszcze nie była obowiązkowa według ustawy.

Ale gdzieś i cepy muszą pracować. Nie dostały się ofiary losu do Policji - bo za pokraczne i za głupie, nie pójdą do łopaty, bo lewe, a dostali kajdanki i gaz i udają chojraków :D

mscgs24
kasiekk193
01.08.2018 09:40
wyróżnione przez moderatora

Dziwne tylko, że gdy niespełna dwa miesiące temu dzwoniłam dwadzieścia razy na każdy numer straży miejskiej podany na stronie internetowej, nikt nie odbierał - odnośnie latających luzem psów atakaujących MAŁE DZIECI. Dzwoniłam również z tym na policję, ale "oni sie tym nie zajmują" i "proszę nadal próbować na straż miejską".

Dobrze że nie stało się nic poważnego, ale było to w miejscu ruchliwym i dwa wściekłe psy biegały, warczały do ludzi, goniły ich i po prostu gryzły!

kasiekk193
tomasz81
01.08.2018 09:35

Dodam jeszcze że treść tego artykułu jest nie obiektywna i zbyt koloryzuje obraz sytuacji chociażby to że na rynku doszło do drastycznej sytuacji. A co tu było drastycznego ? Złamali mi rękę ? ciągnęli za nogę? Wiadomo że redaktor jest przeciwnikiem władz miasta w sumie ja też nie pałam miłością do nich ale żeby aż tak stronniczo opisywac to jest redakcyjne dno

tomasz81
tomasz81
01.08.2018 09:29

No ja też nie uważam że straż miejska nie jest do końca ok no ale w tej sytuacji to trzeba być ślepym żeby nie zauważyć- chłopak kłamie co do roweru , kłamie że nie ma dokumentów, twierdzi że nie mają prawa go wylegitymować i szlak wie jeszcze co tam chciał pokazać więc nie widzę nic dziwnego w reakcji strażników. A co do tego chłopczyka to kojarzę go ze sklepu bo kilka razy kupował przede mną piwo w kolejce nikt nawet nie pytał o jego dowód a zapamiętałem go tylko przez jego cwaniackie zachowanie tzn taki cwanik jednostrzałowy. Kozaczył kozaczył a teraz biedny płacze i użala się jaka to krzywda mu się stała bo prowadzili go do samochodu, trzeba było rozmawiać ze straszakami jak z ludźmi a nie pokazywać przed kolegami jaki to jesteś kozak to by problemu nie było.

tomasz81
KUBA
01.08.2018 08:59

Bulwersuje mnie zachowanie straży miejskiej. Jak wszyscy kierowcy wiemy, nie wolno jeździć samochodem po chodnikach. Strażacy wiejscy wożą się samochodem po parku jordanowskim zmuszając do schodzenia z wózkiem na trawniki. Nie prowadzą żadnej interwencji, nie ratują czyjegoś życia, poprostu robią sobie przejażdżki. Park służy wypoczynkowi, relaksowi a nie wdychaniu spalin z ich samochodu. Czy nie mogą się przejść trochę? Czyżby byli aż tak nie sprawni? Choć ręcę nastolatkom potrafią wykręcać.  Druga sprawa, często stoją na chodnikach, albo na ulicy z włączonym silnikiem (nie dozwolone jest parkowanie z włączonym silnikiem powyżej 1 minuty). 

KUBA
vandal
01.08.2018 08:37

Należałoby wyposażyc ich w kamery tak jak  policje i po sprawie.

Co do  pijanego niepełnoletniego leżacego na ławce wg. mnie postąpili słusznie.

vandal
/5
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA