DYSKUSJE
Problemy osób LGBTQ+ w Krośnie. Ta grupa mówi o nich otwarcie
salvator_mundi
24.10.2021 09:43

Słowo na niedzielę:)

Papież Franciszek: Osoby LGBT są dziećmi Boga, trzeba dać im związki.

oko.press/papiez-franciszek-osoby-lgbt-sa-dziecmi-(...)/

A to lewak, zapomniał o wartościach chrześcijańskich. :)

salvator_mundi
na forum od września 2021
zbych
24.10.2021 08:45

Nie jestem juz młody, ale napewno juz kiedys byłem-i nie pamietam z czasow swojej, żeby istniały jakieś "dzikie plemiona lgbt". Pamietajmy, że tylko naturalne zachowania, bologicznie słuszne, zgodne z zasadą człowieczęństwa ma przyszłośc-reszta jest zjazdem do rowu -na drodze ludzkości.

zbych
na forum od listopada 2017
salvator_mundi
24.10.2021 07:22

Jędraszewski uderza w LGBT. "Zaprzeczają godności własnego człowieczeństwa"

wiadomosci.radiozet.pl/Polska/Marek-Jedraszewski-o(...)

Ciemno, coraz ciemniej...

salvator_mundi
Gienek
24.10.2021 02:03

Już widzę te ataki w drodze po bułki, zwłaszcza że są kobietopodobne, więc prawdopodobieństwo, że ktoś zrobi im krzywdę jest bliskie zeru. Ciągłe życie w strachu przed przemocą fizyczną, która Różowi grozi, ale tylko w jej głowie. bo jeszcze nie miała miejsca, więc puszcza farmazoniarskie domysły w świat. Jedynie ktoś ją jakoś kiedyś nazwał, co jest naprawdę ciężkie dla pokolenia płatków śniegu.

Gienek
skynet
23.10.2021 22:46

...ach ci chuchający katolicy:):):) I chuchający jądraszewski, kościelny ekspert od lgbt.

skynet
little
23.10.2021 22:29

Wyimaginowane problemy i walka o "swoje prawa". Każdy spotyka się z tym, że jest lubiany przez jednych i nielubiany przez drugich. To spotyka wszystkich - nie tylko niebinarnych. Wyobrażam sobie sytuację w której ci o nieprzyjemnym zapachu z ust w ramach walki o swoje prawa chuchają innym w twarz? Ja rozumiem, że można się dobrze bawić będąc chuchajacym, ale weźcie jednak pod uwagę, że innym może to się nie podobać, denerwować ich, albo brzydzić.

little
na forum od grudnia 2020
salvator_mundi
23.10.2021 21:53

Kiedyś były getta ławkowe, dziś strefy wolne od LGBT. Wstyd ten sam. Ciemna podkarpacka noc. Na to nie ma lekarstwa. Spróbujcie z nimi porozmawiać,nie raczej nie próbujcie szkoda czasu. Najpierw zwyzywają a później zaczną skamleć i płakać jak dostaną faktami między oczy... pseudokatolickie, prawackie cnotki;)

salvator_mundi
lesu
23.10.2021 21:08

Nie truj smutków, że boisz się wyjść do sklepu po bułki. Ludzie "w głębokim poważaniu " mają waszą "odmienność". Nikt nie czeka na was z siekierą pod klatką. Nie atakujcie ludzi i nie właźcie z waszymi ideami do ich życia. Wasze parady równości tak są ludziom potrzebne jak zeszłoroczny śnieg. Tylko pouczać byście chcieli wszystkich wokół - bo niby wszyscy muszą wiedzieć o waszym istnieniu. Otóż nikt nie musi być uświadomiony, że wogóle istniejecie. Siedźcie spokojnie w cieniu to nikt wam krzywdy robić nie będzie.

lesu
wed
23.10.2021 20:57

bartus01 Nie ma czegoś takiego jak prawdziwe wartości. Zwłaszcza wynikające z religii czy tradycji. Kiedyś takimi wartościami było palenie takich gości na stosie, czy zamykanie w więzieniu. Wartością było marginalizowanie takich ludzi i wyrzucanie ich z życia publicznego. Dzięki za takie "wartości". Oni teraz wychodzą z ukrycia, chcą tak jak inni normalnie żyć. A my powinniśmy im pomóc, a przynajmniej nie przeszkadzać. I trzeba o nich mówić i pisać by przynajmniej kolejne pokolenia patrzyły na nich normalnie. Śmieszy mnie mówienie, że oni się teraz afiszują, urządzają marsze itd.. A my to niby nie afiszujemy się np jak chłopak z dziewczyną idą za rękę czy razem tańczą ? I tak ma być. i jak idą 2 dziewczyny za rękę to też powinno być to normalne, ale niestety nie jest bo mogą oberwać od jakiegoś pisomatołka po twarzy. Tolerncja i szacunek w zupełności wystarczy. Jak ktoś ma inne wartości to niech ma, ale nie narzuca ich innym.

wed
bartus01
23.10.2021 20:17

Ależ ja absolutnie nie potrzebuję aby ktoś przypominał mi, że wśród nas żyją osoby lgbt. Nie interesują mnie takie osoby i ich poglądy.

PS. Pokazane tutaj osoby reprezentują młodzieńczy bunt przeciwko wszystkiemu, co wynika z tradycji, kultury i religii. Dla nich najważniejsze to być anty. Taka dziś moda. Prawdziwe wartości są niestety w odwrocie.

bartus01
/8
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA