Nie jestem juz młody, ale napewno juz kiedys byłem-i nie pamietam z czasow swojej, żeby istniały jakieś "dzikie plemiona lgbt". Pamietajmy, że tylko naturalne zachowania, bologicznie słuszne, zgodne z zasadą człowieczęństwa ma przyszłośc-reszta jest zjazdem do rowu -na drodze ludzkości.
Jędraszewski uderza w LGBT. "Zaprzeczają godności własnego człowieczeństwa"
wiadomosci.radiozet.pl/Polska/Marek-Jedraszewski-o(...)
Ciemno, coraz ciemniej...
Już widzę te ataki w drodze po bułki, zwłaszcza że są kobietopodobne, więc prawdopodobieństwo, że ktoś zrobi im krzywdę jest bliskie zeru. Ciągłe życie w strachu przed przemocą fizyczną, która Różowi grozi, ale tylko w jej głowie. bo jeszcze nie miała miejsca, więc puszcza farmazoniarskie domysły w świat. Jedynie ktoś ją jakoś kiedyś nazwał, co jest naprawdę ciężkie dla pokolenia płatków śniegu.
...ach ci chuchający katolicy:):):) I chuchający jądraszewski, kościelny ekspert od lgbt.
Wyimaginowane problemy i walka o "swoje prawa". Każdy spotyka się z tym, że jest lubiany przez jednych i nielubiany przez drugich. To spotyka wszystkich - nie tylko niebinarnych. Wyobrażam sobie sytuację w której ci o nieprzyjemnym zapachu z ust w ramach walki o swoje prawa chuchają innym w twarz? Ja rozumiem, że można się dobrze bawić będąc chuchajacym, ale weźcie jednak pod uwagę, że innym może to się nie podobać, denerwować ich, albo brzydzić.
Kiedyś były getta ławkowe, dziś strefy wolne od LGBT. Wstyd ten sam. Ciemna podkarpacka noc. Na to nie ma lekarstwa. Spróbujcie z nimi porozmawiać,nie raczej nie próbujcie szkoda czasu. Najpierw zwyzywają a później zaczną skamleć i płakać jak dostaną faktami między oczy... pseudokatolickie, prawackie cnotki;)
Nie truj smutków, że boisz się wyjść do sklepu po bułki. Ludzie "w głębokim poważaniu " mają waszą "odmienność". Nikt nie czeka na was z siekierą pod klatką. Nie atakujcie ludzi i nie właźcie z waszymi ideami do ich życia. Wasze parady równości tak są ludziom potrzebne jak zeszłoroczny śnieg. Tylko pouczać byście chcieli wszystkich wokół - bo niby wszyscy muszą wiedzieć o waszym istnieniu. Otóż nikt nie musi być uświadomiony, że wogóle istniejecie. Siedźcie spokojnie w cieniu to nikt wam krzywdy robić nie będzie.
bartus01 Nie ma czegoś takiego jak prawdziwe wartości. Zwłaszcza wynikające z religii czy tradycji. Kiedyś takimi wartościami było palenie takich gości na stosie, czy zamykanie w więzieniu. Wartością było marginalizowanie takich ludzi i wyrzucanie ich z życia publicznego. Dzięki za takie "wartości". Oni teraz wychodzą z ukrycia, chcą tak jak inni normalnie żyć. A my powinniśmy im pomóc, a przynajmniej nie przeszkadzać. I trzeba o nich mówić i pisać by przynajmniej kolejne pokolenia patrzyły na nich normalnie. Śmieszy mnie mówienie, że oni się teraz afiszują, urządzają marsze itd.. A my to niby nie afiszujemy się np jak chłopak z dziewczyną idą za rękę czy razem tańczą ? I tak ma być. i jak idą 2 dziewczyny za rękę to też powinno być to normalne, ale niestety nie jest bo mogą oberwać od jakiegoś pisomatołka po twarzy. Tolerncja i szacunek w zupełności wystarczy. Jak ktoś ma inne wartości to niech ma, ale nie narzuca ich innym.
Ależ ja absolutnie nie potrzebuję aby ktoś przypominał mi, że wśród nas żyją osoby lgbt. Nie interesują mnie takie osoby i ich poglądy.
PS. Pokazane tutaj osoby reprezentują młodzieńczy bunt przeciwko wszystkiemu, co wynika z tradycji, kultury i religii. Dla nich najważniejsze to być anty. Taka dziś moda. Prawdziwe wartości są niestety w odwrocie.
Słowo na niedzielę:)
Papież Franciszek: Osoby LGBT są dziećmi Boga, trzeba dać im związki.
oko.press/papiez-franciszek-osoby-lgbt-sa-dziecmi-(...)/
A to lewak, zapomniał o wartościach chrześcijańskich. :)