No tak żyjemy w czasach w których katolików, religie i tradycje się wyśmiewa , a środowiska LGBT się promuje przedstawia w samych superlatywach.
Jak co roku, gdy wielkimi krokami święta się zbliżają, takimi artykułami ludziom w głowach mieszają. W tamtym roku ateiści, w tym lgbtq+ i macie zamieszanie już. A ludzie się wciągać dają i nawzajem w komentarzach się obrażają. Bez rosji, białorusi, eu niszczymy się sami, taki piękny naród mamy:) pozdrawiam Wszystkich Polaków wszystkich religii, kolorów i płciowych smaków.
niech sobie będą i żyją jak im wygodnie , mnie nie przeszkadzają , ale czy napewno trzeba im robić reklame i nakręcać homofobów których w naszym kraju i mieście nie brakuje ?
To straszne dziwactwo, zwłaszcza gdy już dorośli ludzie chcą decydować o tym, jak chcą iść przez swoje życie. Istny obłęd. Poza tym proponuję zamiast zaglądać innym do sypialni dostrzec to, że ten kraj stacza się gospodarczo i politycznie ku przepaści.
Mam nadzieję że forumowi pseudokatolicy zaczną poszukiwania osób homoseksualnych od swojego kościoła...
Róż i Yadwiga. Kiedyś takie dziwactwa były na marginesie, dziś na stronie głównej. Taki to urok lewicowych mediów. Rzeczywiście obłęd.
Jestem jak najbardziej za osobami niebinarnymi. Też się poczuję kobietą, gdy zbliżę się do wieku emerytalnego 60lat.
No i teraz tradycyjnie przychodzi czas na niepotrzebne dyskusje i podziały w dość kontrowersyjnej sprawie.
Wiadomo że w staromodnym Krośnie to się wyróżniają mocno, lecz za chwile pojadą w wielki świat, który ich wchłonie. Wtedy zobaczą że dalszy świat jest jeszcze bardziej różnorodny, zmieszany, wielobarwny niż oni sami.