DYSKUSJE
Kryzys rynku. Zamykają się kolejne sklepy i lokale
k2101
24.01.2018 15:53
wyróżnione przez moderatora

Moi drodzy, Prezydent jest bezpartyjny. A poza tym, co władze miasta mogą w tej kwestii zrobić? Rąk do pracy nie będzie, bo "modne" stało się wyjeżdżanie młodych. Czynsze za wysokie - zgadzam się. Mieszkańcy oglądają tv zamiast wyjsc na dwór, na rynek szkoda...

k2101
na forum od listopada 2017
mlody
24.01.2018 14:48

Ja mam super pomysl kto moze cos zrobic na rynku Nie kto inny jak Sam krol rynku hehe jaki krol taki rynek 

mlody
Konto zablokowane
mlody
24.01.2018 14:39

Rafał, ale w innych miastach Europy np. jak h&m sieciówka mają swoje sklepy po rynkach, a w Krośnie się nie da. Otwórzcie jeszcze z 10 galerii to i targowica padnie, a za nią galerie koło targowicy

mlody
Konto zablokowane
mlody
24.01.2018 14:33

Bo napewno juz na Przytockiego nie oddam glosu

mlody
Konto zablokowane
mlody
24.01.2018 14:31

A z jakiej parti jest pan Przytocki moze mi ktoś napisac

mlody
Konto zablokowane
darion
24.01.2018 13:24

Najbardziej podoba mi się ta ostatnia przyczyna - "Oznaki kryzysu gospodarczego", dodana zapewne przez autora artykułu od siebie, bo nikt o zdrowych zmysłach nie powie mi, że mamy kryzys gospodarczy...

darion
kurnachata
24.01.2018 12:58

Ja mam pomysł aby przenieść na Rynek te szkoły z turaszówki, suchodołu i Rynek będzie obiektem edukacji i będzie tam spory ruch.

Obecnie uczący się muszą dojechać na dworzec krośnieński po czym kupić bilet do ośrodka szkolnego na brzegu Krosna.

kurnachata
maniek75
24.01.2018 12:41

Tak wygląda większość Krosna. Władze powiększają Krosno doprowadzając do degradacji miasta. Krosno jest niszczone bo to miasto Gomółki !!! PIS niszczy wszystko !!!

maniek75
rafal
24.01.2018 12:38

Większość za obecny stan obwinia miasto. Tylko co miasto może więcej zrobić -dopłacać do czynszu? Pojawiają się zarzuty o brak miejsc parkingowych -to ja się pytam gdzie jest jeszcze miejsce - na płycie rynku? Wystarczy że wszystkie uliczki do rynku są zastawione samochodami. Wysokie czynsze - kamienice należą do prywatnych właścicieli, nie będzie chętnych - zejdą z czynszu. Brak pracownków - płacicie grosze to nie ma. Otwarcie vivo to kilka milionów do kasy miasta z czynszu, dodatkowo jeśli ktoś myśli, że sieciówki otwierają sklepy w rynku to się myli. Taki jest biznes i podobnie jest w innych miastach - rynek to turyści i gastronomia.

rafal
mowiejakjest
24.01.2018 12:29

A to nie było tak, że ci co teraz narzekają, że jest pusto to wcześniej byli za ograniczeniem ruchu w rynku? 

Jest 2018 rok, ludzie muszą mieć dojazd i miejsce do zaparkowania. Miasta co to rozumieją nie mają takich problemów jak Krosno. Jasło się nam teraz śmieje w twarz. 

mowiejakjest
/6
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA