DYSKUSJE
Kryzys rynku. Zamykają się kolejne sklepy i lokale
dman80
24.01.2018 11:00
Ten wpis został usunięty z powodu złamania regulaminu. Powód: Obraźliwe sformułowania
dman80
Konto zablokowane
beskidniski
24.01.2018 10:33
wyróżnione przez moderatora

to nieprawda! Nasze miasto wspaniale się rozwija! Jest szereg imprez kulturalnych (ostatnio jak usłyszałem w RCKP na koncercie szkoły muzycznej, że sponsorem poza Prezydentem Miasta jest m.in. MPGK to myślałem, że spadnę z fotela), wszędzie składane są wiązanki kwiatów, a młodzi ludzie z partyjnych przybudówek podając kwiaty od razu zaczynają myśleć o przyszłej robocie w miejskich urzędach, instytucjach. BRAWO WY!!!!

beskidniski
na forum od listopada 2017
InvisibleLara
24.01.2018 10:32

Zapomnieliście o Świecie Kluczy na Franciszkańskiej. Też już nie można dorobić kluczy w rynku. 

InvisibleLara
Endrju89
24.01.2018 10:29

A będzie jeszcze gorzej! jeszcze dwa - trzy lata i nawet gołębie uciekną bo nie będzie miał kto ich karmić! ale mam pomysł - można by otworzyć skansen! będziemy pionierami na skalę całego kraju a może nawet i europy jako pierwsze miasto ze skansenem w samiuśkim centrum miasta. hahahaha.No a tak na poważnie  prawda jest taka że rynek jest zaniedbywany od odbrych 15 lat!. Tak jak jest napisane w artykule WYSOKIE CZYNSZE! brak parkingów a i oferta sklepów też dupy nie urywała - swoją dorga miasto też nie jest bez winy! 2/3 imprezy do roku to zdecydowanie za mało. 

Endrju89
/6
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA
Reklamę wyświetlono 7222 razy