to nieprawda! Nasze miasto wspaniale się rozwija! Jest szereg imprez kulturalnych (ostatnio jak usłyszałem w RCKP na koncercie szkoły muzycznej, że sponsorem poza Prezydentem Miasta jest m.in. MPGK to myślałem, że spadnę z fotela), wszędzie składane są wiązanki kwiatów, a młodzi ludzie z partyjnych przybudówek podając kwiaty od razu zaczynają myśleć o przyszłej robocie w miejskich urzędach, instytucjach. BRAWO WY!!!!
Zapomnieliście o Świecie Kluczy na Franciszkańskiej. Też już nie można dorobić kluczy w rynku.
A będzie jeszcze gorzej! jeszcze dwa - trzy lata i nawet gołębie uciekną bo nie będzie miał kto ich karmić! ale mam pomysł - można by otworzyć skansen! będziemy pionierami na skalę całego kraju a może nawet i europy jako pierwsze miasto ze skansenem w samiuśkim centrum miasta. hahahaha.No a tak na poważnie prawda jest taka że rynek jest zaniedbywany od odbrych 15 lat!. Tak jak jest napisane w artykule WYSOKIE CZYNSZE! brak parkingów a i oferta sklepów też dupy nie urywała - swoją dorga miasto też nie jest bez winy! 2/3 imprezy do roku to zdecydowanie za mało.