Najwyrazniej jechal na tych samych proszkach co Salvador Dali:) Tamten urodzil sie w 1904 wiec mozna domniemywac, ze Sylvek sprzedal mu dealera nie odwrotnie.
Zapewne sprytny i operatywny facet, szkoda tylko, ze popierniczyl nazwisko "Y" i tak zostalo. Jak wyjechalem do stanow 20 lat temu tez pierwsza moja fantazja byla ze ski na sky:) Wiec rozumiem.
Szacun.
No tak, pora wyjść z cienia i posłuchać nagrań poprzedniej elity, nagrane przez przebiegłych kelnerów z klasykiem "c*uj, dupa i kamieni kupa"
Choć byłem mieszkańcem Krosna, denerwuje mnie "pankrośnizm". Uważam tę ideę za szkodliwą dla miasta. Jest to przekonanie o wyższości i lepszości prowadzące do swoistej alienacji. Dlatego dziękuję za artukuł o ziomalu Franciszku, który krośnianinem nie był. "Krosno24" mógłby częściej zaglądać poza rogatki. Zainteresowanie okolicą niewątpliwie, przyniłoby się do zwiększenia popularności portalu i ocieplenia wizerunku samego miasta.
Do wszystkich oburzonych "wulgaryzmami".
Posłuchajcie sobie taśm Obajtka patrząc na fucka Lichockiej. To symbole Prawa i Sprawiedliwości, rzekomo katolickiej, lepszej partii.
Teraz odpowiedźcie na pytania:
1. Dlaczego lokalny poseł Piotr Babinetz ani słowem nie skrytykował swoich partyjnych przyjaciół?
2. Dlaczego księża nie krytykują tych zdemoralizowanych ludzi z ambony?
3. Dlaczego w tym rzekomo katolickim kraju ta zdemoralizowana partia ma wciąż 30% poparcia?
Jak odpowiecie na te pytania, to wtedy możemy porozmawiać o słowach Artysty.
Wulgaryzmy są nie na miejscu, niezaleznie od tego, czy wypowiada je artysta czy polityk dowolnej partii. Czy redakcja życzyłaby sobie kometarzy na forum w takim stylu?
wyborca_pis
Na pewno wolisz slowotok pisiego guru, niejakiego Obajtka, gdzie tylko brudna pala jest do zacytowania, bo reszta jest ponizej cyca i kutasa. No cóż, takie czasy i takiez guru. A Starowieyski i tak ma swoje miejsce w historii sztuki, czy to się komuś podoba, czy nie.
Szokujący to jest ten tytuł. Zupełnie nie potrzebnie napompowany takim słownictwem.
Czym jeszce mozna zaszokować-wszystko już było:choragiewki w psich kupach (Wojewodzki), Klepanie po tyłkach gołych starych bab (Kantor) wypinanie gołych pośladków na widownię (Szapołowska) itp. Czym jest normalnośc ano tym że aby byc wielkim musisz byc chamem , albo geniuszem>>>
Dodam jeszcze, ze troszke pojechaliscie po "bandzie" z tym naglowkiem. Jesli krosno24 ma byc uwazane za powazny lokalny portal to powinien przemyslec za i przeciw zanim zechce szokowac. Co to jest "kutas" wie juz 4 latek i pamieta 104 latka. Ze on stoi moze 4 latek jeszcze niewie a 104 latka juz zapomniala.
Naprawde jest tyle cytatow genialnych osob ktore sa nadwyraz wyraziste, ze mozna by ksiazke napisac.
niewiem jak to krotko wyjasnic ale
moj syn , 9 lat czyta ,... i sa pytania
ja 45, czytam, splywa to po mnie , smieszy conajwyzej
moj tato 72 wczoraj, czyta i ... kompas moralny zupelnie sie rozregulowal.
Chcecie byc portalem z impetem, szokujacym, czy trzymacie pewne zasady i czytac moga was 7 do 107?
Pozdrawiam i zycze rozsadku.