Miłośnicy wolności słowa kasują komentarz, kiedy gówno się nazwało gównem.
"Np. przygotowując plakat do filmu Krzysztofa Zanussiego „Barwy ochronne”, który opowiada, jak jeden człowiek drugiemu robi świństwo, wpadł na pomysł, żeby to przełożyć na konkret. Zrobił kupę na stole w pracowni, spryskał dezodorantem i narysował."
Zboczeniec i degenerat, kultura wysoka dla wyborców platformy.
naczelny "gejek" Biedroń ufryzował się na czerwono-dlaczego media milczą!!!!to dyskryminacja i homofobia!!!! POwinna się odbyć debata nad Polską o łamanie praw człowieka!!!! ratuj się kto może, ło matko!!!!naszych biją!!!!
wystarczy powiedzieć"cyc nie kutas..." i jest się idolem "oświeconych" cymbałów,żenada i wiocha...
Bardzo ciekawy artykuł. Obecne dziennikarstwo opiera się głównie na sensacjach, złych wiadomościach oraz polityce. Brakuje treści ciekawych, pozwalających na rozwój, zdobywanie wiedzy więc tym bardziej dziękuję za ten artykuł ponieważ dostarczył mi pewnej ciekawej wiedzy o znanym krosnianinie o którym wcześniej nie słyszałam. Mam nadzieję że tego typu artykuły, oderwane od zła, chórób oraz polityki będą pojawiać się częściej!
Dzisiaj "nową"historię piszą tacy Cenckiewicze na potrzeby mitologii i martyrologii braci Kaczyńskich, a "nową" kulturę tworzy rydzykowy ministrant (nie mylić z ministrem) niejaki Gliński, który cenzoruje spektakle, wystawy, filmy, a nagrody i dotacje dostają jedynie słuszni "artyści" tacy jak Zenek M. i "biedni" Golcowie.
w dzisiejszej kaczej rzeczywistości byłby wrogiem dla kościoła i pisowskich fundamentalistów katolickich
Świetny artykuł. Jak dziś brakuje takich kolorowych, ponadstandardowych, surrealistycznych osobowości. Mieliby Artyści pokroju Starowieyskiego, Witakcego, Kantora, Hasiora, Beksińskiego, Szajny wiele do "przetworzenia" w obecnie totalnie absurdalnym i straszno-śmiesznym świecie. Z nimi byłoby łatwiej funkcjonować w serialu Alternatywy 2020 plus do... ;-)
Kolejny tytuł na poziomie... To było najważniejsze w twórczości Starowieyskiego? To za takie słowa należało go wyeksponować?