Karol zarządzi, że w Belwederze będą barwy na kurierze
(gra półsłówek )
Program nowogrodzkiego:
Kobiety do burdeliku
Mlodzi na ustawkę
Starzy do DPSu
O jakich katolikach piszecie. Czy PiS = katolik? PiS nie ma nic wspólnego z wiarą, ludzie opamiętajcie się!!!
Jest mi pierwszy raz naprawdę wstyd, że jestem Polakiem i że mieszkam w takim kraju, w którym na prezydenta ludzie wybierają takiego buraka!!!
Jeden uczony w piśmie uważa, że prezydent elekt Karol Nawrocki nie zna języków. Nie wiem skąd takie opinie. Natomiast znam takich poliglotów, którzy stoją w kolejce po dary z opieki społecznej, albo zbierają na beczółkę pod marketami. Tacy z nich uczeni językoznawcy.
Pisze@ola "Właśnie Polacy opluli Jana Pawła II i opuścili Kościół.". Ola(ek) nie bądź hipokrytką(ą) takie hasła włóż sobie w glany. Będzie ci wygodniej chodzić przy 30 stopniowym upale. Co ma piernik do wiatraka?
Wstyd... nieważne, co ten człowiek sobą reprezentuje, ważne, że z PiSu. Wyborcy wybierają podobnych do siebie - katolików niedzielnych, bez znajomości języków, po prostu ma to być "swój chłop"... Przykre, lepsze polactwo niż prawdziwy patriotyzm...
Tak wygląda demokracja w wydaniu tego portalu: motłoch wybrał swojego a nie naszego! Brakuje tylko dopisku w nagłówku że nie mogą patrzeć na tę hołotę i rzygać im się chce!
Nie pojmuję, jak można przymknąć oko na przekręty, kibolską przeszłość i sutenerstwo , a zarazem mieć pełne usta frazesów o uczciwości, patriotyźmie, umiłowaniu rodziny i wiary. Co na to uczciwi i prawi katolicy ?
Co by nie powiedziećo tym kogo na prezydenta wybrali, to i tak nic nie przebije tępoty i bezmózgowia wyborców Brauna. Amen