DYSKUSJE
Krośnianie postawili na szemranego kandydata. Nawrocki wygrał
reaktywator
03.06.2025 14:25

Kombinuj dalej jak "kuń pod górkę", tryb wyborczy to 24 h i jeszcze cztery by mu pozostało by bezprzecznie wykazać, że to "szukanie haków" i pomówienie. Dziennikarze publicznie zapewne nawet nie mogli podawać "personalizacji świadków" szczególnie w takiej sprawie, a Nawrocki przecież nie ich by pozywał tylko dziennikarzy, którzy go oskarżyli o ten czyn. Dawaj dalej, podoba mi sie jak tylko pogrążasz siebie i wybrańca.

reaktywator
na forum od listopada 2017
reaktywator
03.06.2025 13:57

Super, podałeś link który tylko potwierdza, że się obawiał trybu wyborczego gdzie przed głosowaniem sąd wydałby wyrok, a tak sprawa potrwa latami lub wycofa pozew. Złożyl pozew p-ko Onetowi, a gdzie Tusk, Pomaska? Co ty się martwisz o świadków, składa pozew, że nieprawdą jest stwierdzenie, a oskarżonego sprawą jest ewentualna obrona. Brnij dalej.

reaktywator
xerooyojoj
03.06.2025 13:57

To są tacy świadkowie spod marketu, którzy za plastikwą flaszkę beczułki, gotowi się wyprzeć własnej matki i ojca.

xerooyojoj
Konto zablokowane
marioon
03.06.2025 12:46

1. do dwóch świadków gotowych zeznawać w sądzie...i jak to zrobiw w trybie wyborczym..?

2.wpolityce.pl/polityka/730739-pomaska-jestem-gotowa(...)

zaczekajmy,zobaczymy...czy prawda okaze sie być prawdą....

marioon
na forum od czerwca 2023
reaktywator
03.06.2025 12:25

1. "26 maja portal Onet opublikował artykuł „Karol Nawrocki i tajemnice Grand Hotelu”, dotyczący okresu, gdy kandydat popierany przez PiS pracował jako ochroniarz w jednym z sopockich hoteli.

Dziennikarze Jacek Harłukowicz i Andrzej Stankiewicz twierdzą, że dotarli do dwóch świadków gotowych zeznawać w sądzie, według których Nawrocki pośredniczył w sprowadzaniu do hotelu pracownic seksualnych..."

2. Agnieszka Pomaska.

-" Mam wiedzę, że te wszystkie informacje, które zostały przedstawione przez pana redaktora Harłukowicza i przez pana redaktora Stankiewicza w artykule Onetu, są po prostu prawdziwe. Wiem, dlaczego one są prawdziwe. Wiem, kto jest świadkiem tych wszelkich informacji .

- Jestem z Gdańska, z Trójmiasta. O różnych powiązaniach Karola Nawrockiego mówiło się wcześniej, ale wiem, że informacje o jego zaangażowaniu w ten proceder w Grand Hotelu, czyli wprost umawianie prostytutek przy pomocy jednej ze stron internetowych, która zdaje się już chyba nie funkcjonuje (...) wiem, jak ten proceder wygląda i mówię z pełną odpowiedzialnością, że jestem przekonana, że to wszystko miało miejsce.

- Nie mam żadnych wątpliwości, że to, co napisali dziennikarze, jest prawdą. Dlatego nie jestem zaskoczona tym, że sztab Karola Nawrockiego nikogo w tej sprawie nie pozwie. Trudno pozywać za rzeczy, które są prawdą"

reaktywator
marioon
03.06.2025 12:03

reaktywator,."było mnóstwo osób, portali czasopism itp., które tak mówiły publicznie o kandydacie, "... proszę podać 2 przykłady które mowiły że jest sutenerem,. mi nie chodzi : ze mogł być,że jest podejrzany itp.... bo w trybie wyborczym trudno to udowodnić..

a co do Kultury wypowiedzi na tym Portalu ..??

Moderator czy może Redakcja czy moze Właściciel wyrózniaja niekulturalne wpisy godne Soku z Buraka...

Pozdrawiam Mariusz

marioon
na forum od czerwca 2023
krosnal
03.06.2025 11:32
wyróżnione przez moderatora

Pozwolę sobie Państwu zacytować wypowiedź prof. Tadeusza Gadacz, z którą się całokowicie utożsamiam. Otrzymałem ją ze wskazaniem, że mogę przekazać dalej, więc proszę się z nią zapoznać, bo ja lepiej tego bym nie ujął.

Prof. Tadeusz Gadacz: Nie będę was pocieszał. Musimy zderzyć się z rzeczywistością. Te wybory ukazały całą prawdę o polskim społeczeństwie. W Polsce 1 czerwca 2025 roku upadła demokracja. Nie dlatego, że nie ma wolnych wyborów. Nie dlatego, że połowa społeczeństwa ma prawicowe i konserwatywne poglądy. Demokracja oparta jest na takich wartościach, jak: uczciwość, prawda, przyzwoitość, szacunek. Połowa polskiego społeczeństwa wybrała sobie natomiast po raz pierwszy w historii prezydenta sutenera, alfonsa, kibola, oszusta, lichwiarza, kłamcę i ćpuna z dużym poparciem kościoła katolickiego, który rzekomo głosi wartości ewangeliczne. To nie jest mój prezydent i nigdy nim nie będzie. To nie jest też mój kościół. Dalej będzie w Polsce kwitło bezprawie. Współczuję kobietom, osobom LGBT+, profesorom, którzy od takiego osobnika będą musieli odbierać swoje naukowe tytuły, inteligencji i wszystkim myślącym i wrażliwym osobom. Musimy pogodzić się z tym, że za dwa lata za praworządność będzie odpowiadał Czarnek, za edukację Kowalski, za armię Braun, a za gospodarkę Mentzen. I wtedy już w pełni, bez wojny, staniemy się ruskim landem. Polska to moja Ojczyzna, ale to nie jest już mój kraj. Na razie udaję się na wewnętrzną emigrację w świat przyrody, muzyki i książek. Co dalej nie wiem. Dla zdrowia psychicznego przestaję czytać o tym, co w Polsce będzie się działo. Przestaję komentować bieżące zdarzenia. Muszę zadbać o siebie. Żegnaj Polsko.

krosnal
reaktywator
03.06.2025 11:31

@marioon, PiSze - "Szkoda że Ci którzy piszą o kimś sutener kryją się za nikiem, proszę podać swoje imię i nazisko, bo pomówienie kogoś w Polsce jest karalne..." - było mnóstwo osób, portali czasopism itp., które tak mówiły publicznie o kandydacie, a ten mając możliwość w trybie wyborczym temu zaprzeczyć i pozwać nie zrobił tego, jak myślisz, dlaczego?

reaktywator
batyr
03.06.2025 10:06

"Chłop to ci u nas prosty jest". Mindset podkarpacką biomasa wybrała Preziodęta:):):)

batyr
na forum od czerwca 2025
marioon
03.06.2025 09:49

Brawo Krosno, Brawo powiat Krośnieński za wybór odpowiedniego Kandydata..

Szkoda że Ci którzy piszą o kimś sutener kryją się za nikiem, proszę podać swoje imię i nazisko, bo pomówienie kogoś w Polsce jest karalne,ciekawe co na to Moderator,ciekawe co właściciel portalu bo tyle było niedawno o mowie nienawisci o kulturze na tym Portalu.. Jesteście kompletnym przykładem że Wam tej Kultury brak.. ps może warto czasami zaczekac zanim to co napisał jakiś niemiecki portal w gorączce kapmpani wyborczej zostanie zweryfikowane..

Pozdrawiam Mariusz

marioon
na forum od czerwca 2023
/22
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA
Reklamę wyświetlono 25967 razy