Niemal 75 proc. "inteligentów" po podstawówce i niewiele mniej po zawodówce, niemal cała wieś i 54 proc. mężczyzn zagłosowało na kryptobandziora.
Sami wyciągnijcie wnioski.
Dla Polaków można zrobić dużo, z Polakami nic - tak powiedział kiedyś Bismarck i trzeba mu przyznać rację. Wynik wyborów to naplucie w twarz takim ludziom jak Wałęsa, Bujak, Kuroń, Lech Kaczyński, Geremek itd. Zgadam się z batyrem - też uważałem, że amerykanie to delikatnie mówiąc półdebile ale okazuje się, że w Polsce podobnie. Boli i wstyd, że Krosno też tak głosuje.
Alfons, kibol i drobny cwaniaczek prezydentem... Myślałem że w Stanach mieszkają idioci, ale wolaczki ich pobiły.
Podobno Naród wspaniały, ale ludzie opiekuna sobie wybrali zgodnie z dalszą częścią wypowiedzi Piłsudskiego. Co wyraźnie widać u "krośniokuf".
Zwycięzca pierwszej tury wyborów prezydenckich Rafał Trzaskowski może liczyć również na poparcie wśród osadzonych. W aresztach i więzieniach zdeklasował konkurentów, często zdobywając kilkakrotnie więcej głosów niż inni kandydaci. bonżur!
Dziwki i półświatek pieje z zachwytu! Szczególnie ta o tym "czysto polskim" nazwisku.
Ja dziwką nie jestem, więc stwierdzam, że
TEN GOŚĆ NIGDY NIE BĘDZIE DLA MNIE PREZYDENTEM.
nie ma co biadolić bo tu ważniejsze sprawy czekają, prince polo w dłoń, i do dzieła bo planeta wam płonie! bonżur.
W idealnym świecie portale informacyjne byłyby tak samo rzetelne w każdej sprawie... jednak nie żyjemy w idealnym świecie
Większa połowa jednak istnieje!
Tak się zastanawiam nad tą okrągłością Ziemii...może jednak "większość" ma rację?