Dziwki i półświatek pieje z zachwytu! Szczególnie ta o tym "czysto polskim" nazwisku.
Ja dziwką nie jestem, więc stwierdzam, że
TEN GOŚĆ NIGDY NIE BĘDZIE DLA MNIE PREZYDENTEM.
nie ma co biadolić bo tu ważniejsze sprawy czekają, prince polo w dłoń, i do dzieła bo planeta wam płonie! bonżur.
W idealnym świecie portale informacyjne byłyby tak samo rzetelne w każdej sprawie... jednak nie żyjemy w idealnym świecie
Szemrany to jest wasz portal. Widać wpływy PO. Takie strony powinny być bezstronne, gdyż inaczej nie są wiarygodne "tęczowy redaktorze".
To teraz ustawki zalegalizują, może burdele też.... Będziemy mieli w polsce Amsterdam! Super:))
Powtórzę to, co napisałam po I turze. To klęska religii katolickiej i ogromny kryzys kościoła katolickiego. Grubo ponad połowa krośnian postawiło na antywartości i zepsucie moralne. W powiecie jest jeszcze gorzej. Dramat.
Na prezydenta Krosna wybierają P. Przytockiego, a na prezydenta Polski kogoś takiego... Gdzie tu logika?
Zwycięzca pierwszej tury wyborów prezydenckich Rafał Trzaskowski może liczyć również na poparcie wśród osadzonych. W aresztach i więzieniach zdeklasował konkurentów, często zdobywając kilkakrotnie więcej głosów niż inni kandydaci. bonżur!