DYSKUSJE
"Mur berliński" na podcieniach. Właścicielka kamienicy nie zamierza niczego wyjaśniać
francuzxv
23.11.2024 15:22
wyróżnione przez moderatora

Myślę, że można było choć poczekać do 1kwietnia z tą instalacją, nie zgadzam się z przedmówcą, że u siebie można robić co się chcę żyjąc we wspólnocie, a tym bardziej Rynku - który wszystkim powinien służyć dzięki swym walorom, a i tak choć piękny, jest w stanie agonalnym. Osobiście, nie rozumiem, jestem przeciw i jest mi wstyd!

francuzxv
na forum od listopada 2017
rafal
23.11.2024 14:48

Proponuję Pani samej stanąć na straży swojej własności lub wynająć ochroniarza i pobierać opłatę za przejście podcieniami. Jak widać nie wszyscy rozumieją, że pomimo bycia właścicielem zabytku to niektóre prawa ma się jednak ograniczone. Myślę, że nakaz rozbiórki i kara finansowa zachęcą Panią do przestrzegania prawa.

rafal
InvisibleLara
23.11.2024 14:13

Pani z kamienicy przypomina pana starostę powiatowego, który też ogrodzenie Biedronce zafundował. To taka sama polaczkowa mentalność. Zrobić komuś na złość. Albo: mnie się nie wiedzie, wam też nie będzie dobrze. Kargul i Pawlak 2024.

InvisibleLara
krosnianka1232
23.11.2024 13:06

Ktoś musiał jej zajść za skórę, a pewnie sama nie chce powiedzieć żeby nie wybuchł nie wiadomo jaki konflikt. Szkoda, po przejście podcieniami będzie utrudnione ale w sumie to własność pani Kamili.

krosnianka1232
morcin800
23.11.2024 12:14

Proste. Czyli w praktyce nie może wszystkiego ze swoją własnością. To jaka to własność? Won od jej decyzji.

morcin800
na forum od marca 2020
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA