ruscy zawsze mieli towary niskiej jakości ale z tym kaczyńskim to już przesadzili.
Fa ktycznie niektórzy pretendenci na wybrańców nie odróżniają pojęcia zawód od funkcji czy stanowiska. Liczę że któraś/któryś z kandydatów zaprosi mnie/nas na otwarte spotkanie. Spotkanie na które będzie mógł przyjść każdy a nie tylko zwolennicy czy wyznawcy przepuszczeni przez kordon partyjnej milicji. Spotkanie gdzie będzie można zadać pytanie Paniu Asiu, Panie Marku, Panie Piotrze co zrobił Pan/Pani dotychczas dla naszego Miasta i Regionu lub co konkretnie Pani/Pan publicznie przyrzeka zrobić.
Scena ze spektaklu Zielona Granica. Uwaga, uwaga, cytuję: "zawsze głosowałam na platformę i jak trzeba było stałam ze świeczką pod sądem". Pękam ze śmiechu.
A no właśnie. Pytanie takie, czy praktykujacy katolik może bez grzechu głosować na grzesznika ?
A jeden to ze Strzelina ................. Ciekawe czy połowa głosujących wie gdzie to jest na mapie.
Jedyny który mi sie kojarzy to ten co podobno nieletnie ukrainki preferował.
...w rubryce zawód wpisać parlamentarzysta to jest szczyt megalomanii! Mamy takich polityków na jakich zasłużyliśmy. Klasa polityczna po tylu latach demokracji to jest dno...
kardiodzik to już lepszy ten ekonomista niż obecny guru z Nowogrodzkiej, który repetowałby w liceum gdyby nie komunistyczny minister Kuberski czy mędrzec Suski, który eksternistycznie skończył zawodówkę. Wszystkich nie znamy, ja życzę wszystkim mądrym powodzenia by godnie reprezentowali nasz okręg w Sejmie co będzie trudne bo dzisiaj głosuje się zgodnie z przekazem dnia na smsa. W cenie są BmW
nick12 - z jednej strony od czegoś trzeba zacząć, no ale wypadałoby podziałać lokalnie kilka lat conajmniej... Niektóre nazwiska jak się czyta, to widać, że odkleiło się niektórym już do reszty... Ktoś chce być posłem na sejm RP a ma problemy z mówieniem czy liczeniem do 100, a są na tych listach tacy...
Zapytałbyś gościa o coś a on "EEEEEEE" albo "YYYYYYY" :D
Głosów dostanie taki niuniu max 7 (5 od rodziny i 2 od sąsiadów za obiecaną flaszkę) i tyle z jego kampanii hehe...
No ale w CV wpisze "kandydat na posła kadencji 2023 - 2027"...