@kobrys "Definicja bycia idiotą jest taka, że robiąc dokładnie te same rzeczy spodziewamy się innych wyników...", niestety wychodzi na to, że mamy w Polsce przeważnie idiotów. Jak spytałem kiedyś osobę ciągle głosującą na PiS, dlaczego głosujesz na PiS? No bo głosuję, taki miała argument.
Trudna sprawa bo już od lat nie ma mojej partii Ochrony Osób Bezrobotnych. Patrząc na startujących to już wszystkie partie rządziły i niewiele się zadziało. Zostaje jedynie partia "Ruch Dobrobytu i Pokoju" która nie rządziła w Polsce, tylko że znów nie ma struktur ani posłów w Krośnie, trudna sprawa i trudny wybór.
Pisownia do poprawy droga redakcjo :
W okręgach wyborczych, których obejmuje Krosno i powiat krośnieński, do zdobycia jest 11 mandatów
Pokrzyczą, pokrzyczą, a podkarpacie, a zwłaszcza ziemia Krośnieńska zagłosuje znowu na PiS jako jedyny argument podając 'bo mniej kradną niż Tusk'.
Definicja bycia idiotą jest taka, że robiąc dokładnie te same rzeczy spodziewamy się innych wyników...
Czy jest taki zawód parlamentarzysta ? , myślę , że ogrodnika nie ma sie co wstydzić ?
Zawód:emeryt. Spox.