DYSKUSJE
Zabawa i opieka. Blisko Krosna powstał domowy hotel dla psów
clandestino
17.07.2023 11:48

A ja lubie coty co robio psoty

clandestino
na forum od lipca 2023
morcin800
16.07.2023 08:47

Kogo to obchodzi ?!

morcin800
na forum od marca 2020
KatJur
15.07.2023 21:52

Super, że powstało takie miejsce, gdzie pies czuje się jak w domu.

Z całego serca polecam!

Ludzie prowadzący ten hotel, są pełni empatii i miłości do psiaków, od zawsze.

Życzę powodzenia! ❤️

KatJur
na forum od lipca 2023
otoz_krosno
15.07.2023 18:19

W nawiązaniu do jednej z wypowiedzi:

OTOZ Animals Krosno nigdy nie wypowiadał się na temat Hotelu Zwierzuś, gdyż nigdy nie umieszczaliśmy tam naszych zwierząt ani nie kontrolowaliśmy tam warunków.

otoz_krosno
na forum od listopada 2017
mgers2
15.07.2023 15:17

Droga Pani. Szkolenie jedno na którym byłam kosztowało 1000 zł, drugie podobnie, tak dała pani auto, bo mije sie zrpdulo. Mnie Pani pytała o hotel dla Kory, powiedziałam jakie warunki Pani proponuję nawet ich Pani nie zobaczyła i doskonale Pani wie jak dbamy o psy, a wypowiada się Pani w artykule, ze poczuła Pani niesmak, ja też poczułam, nie pilnuje Pani systemtycznosci w pielegnacji psy są zakołtunione, ostatnio robilam Pani Kore z dobroci serca za praktycznie darmo ponad 3 h, tak mi Pani dziękuje. Nie raz mówiłam Pani, że to psa boli, że oies powinien przychodzić regularnie, drugiego psa też Pani o czasie nie przyprowadziła. Chwali się Pani stuiami w trakcie, a wszędzie Pani wypisuje że je ma, nie boję się konkurencji, nawet z nią współpracuję, ale nienawidzę kłamstwa i wykorzystania ludzi. Ja mam działalność nierejestrowanej, nie muszę wystawiać rachunków o ile klient o niego nie poprosi, pilnuje ile mogę zarobić i co rok płacę podatki uczciwie i doskonale Pani o tym wie. Można to sprawdzić jak ktoś ma taką ochotę, przez Panią czuję się wykorzystana, nic więcej, zawsze staram się być dobra, bo dobro wraca. Niech Pani sobie działa, ale niech Pani wypowie się, że tak Pani kocha zwierzęta, że zrobi wszystko żeby taką wiedzą zdobyć, a nie że ją ma . Zakończyłam temat

mgers2
jarekkrk
15.07.2023 15:13

do Pani jadeit

Ja nic nie przeinaczam, nie ma Pani żadnego nawet kursu w tym zakresie (chyba że Pani zrobiła w ostatnich dniach), a na pewno już nie ma Pani studiów. Prosze o upublicznienie komentarzy, niech Wszyscy zobaczą o czym rozmawialiśmy bo tematów było więcej. Tak jak Pani mi wmawiała że ma Pani wybiegi, jakoś na zdjęciach na Pani profilu do dnia dzisiejszego ich nie ma bo ich Pani nie posiada.

Pozdrawiam

Jarek

jarekkrk
na forum od maja 2020
mgers2
15.07.2023 15:03

Monika Langos. Włascielka " Zwierzusia:.

Skoro Pani/ Pan " Kamień 97" wypowiada się jako 2 osoby warto zmienić przydomek lub się przelogować.

W naszym hotelu jest pełny monitoring, skoro Pana pies był u mnie i nabawił się strachu, dlaczego nie obejrzał Pan nagrania z pobytu psa .Mamy taką możliwość, każdy jest o tym informowany. Zawsze można zadzwonić do mnie, współpracuje z weterynarzem i jestem gotowa zawsze do odpowiedzialności za dane zwierze, mam wykupione ubezpieczenie pokrywające takie koszty. Proszę o opinię Belgawiorysty i dokumentację medyczną psa leczonego , traumy po moim hotelu. Daje Panu na to tydzień. Za zniesławienie jest odpowiedzialność prawna pobieważ internecie nie jesteśmy anonimowi, to co Pan napisał to zwykłe oszczerstwa i jest straszne, od początku pomagam zwierzetom, każdemu, każdą zarobioną złotówkę wkladam w rozwój. Pani z Krośnienka to moja klientka znam ją i jej psy, to w jaki sposób postąpiła ze mną jest okropne. Szkoliłam sie dla niej, dla jej psów, robilam jej za grosze, ona nie ma żadnych studiów, niech pracuje przyjmuje, zarabia, ale niech nie kłamie Co do właścicielki huskiego, było zabezpieczone nagranie jak pies 14 godzin rwał zębami kraty, co by było jak by uszkodził sobie szczękę z tego co wiem w poprzednim hotelu zniszczył kojec i rozwalił sobie nos, ( oczywiście właścicielka o tym nie wie, my nie oszukujemy, mówimy prawdę, dbamy o bezpieczeństwo zwierząt i staraliśmy sie robić wszystko by uspokoic psa. Mój mąż i syn siedzieli z nim całą noc, żeby sie nie uszkodził, spacerowali i mimo to nie udało nam się psa wyciszyć, więc dla jego dobra poprosiliśmy o jego zadbanie ( tu też nikt nagrania zobaczyć nie chciał ). Przy odbiorze pretensji nie było!!!. Zadzwonię do Otz w Krośnie oczywiście, może podziękują mi ponownie za to, że każdą złotówkę dodatkową jaką zostawiajcie zbieram i kupuje karmę dla zwierząt, ostatnio jakoś nie odmówili i pytali czy podziękować oficjalnie to nie chciałam. Zajmowaliśmy się psami z Otz i pomagaliśmy za darmo. Koty to Sfinksy, nie muszą się rozmnażać i nie śmierdzą, chodzą po salonie jak nikogo nie ma, nie są w klatce, cały czas. Wszystkie nasze zwierzęta są regularnie wypuszczane, bezpiecznie pod nadzorem i z głową.

mgers2
jadeit
15.07.2023 14:47
Ten wpis został usunięty z powodu złamania regulaminu. Powód: treść ukryto na wniosek autora wpisu
jadeit
na forum od lutego 2018
navahi
15.07.2023 14:19
Ten wpis został usunięty z powodu złamania regulaminu. Powód: treść ukryto na wniosek autora wpisu
navahi
na forum od marca 2019
kamien97
15.07.2023 13:53
kamien97
na forum od lipca 2023
/2
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA