Opinia kilku zacofanych "krośnioków" nic nie znaczy. Te same kundelki poszczekują w każdym temacie i nigdy nic im nie pasuje.
Teraz niech sobie bohaterka artykułu przeczyta te ~20 komentarzy i wyciągnie wnioski jak ludzie się wypowiedzieli w temacie. Niech te 20 komentarzy będzie małą próbką z szerszego społeczeństwa. Trafne podsumowanie kolegi poniżej.
Uzsadanienie to ma masaż leczniczny jak na przykład ktoś ma jakieś zwyrodnienia szyi, barku, biorer czy odcinka kręgosłupa. Wtedy trzeba rozbić guzy i przypilnować żeby się dobrze zrastało.
wspanialed i kardiodzik - to że pare razy wyskoczyłeś do Warszawy lub do Tajlandii z biura podróży nie czyni ciebie światowca.
Badania naukowe wskazują że klienci takich usług - gdzie jakaś obca baba masuje i głaszcze kolesia po pleckach i po udkach - to najczęściej osoby z zaburzeniami psychicznymi (jawnymi lub utajonymi), których mama nie głaskała lub nie pieściła gdy byli niemowlakami.
Tak więc właściwy kierunek dla takich osób to jest psycholog lub inny podobny specjalista od nieprzytulanych dzieci.
A nie masażyatka z Tajlandii czy innego kraju gdzie jest tak gorąco że ludzie muszą chodzić prawie nago.
Bo taka masażystka tylko pogłębia problemy takich osób i prowadzi do uzależnienia psychicznego od takiego płatnego dotyku lub bliskości.
powie ci to każdy psycholog co ja ci powiedziałem - za darmo.
...bo się pozabijają co niektórzy tutaj piszący.
A tak inaczej mówiąc / pisząc to nie ma w tym naszym mieście lub okolicy nic ciekawszego ? ? ?
kardiodzik aleś ty mi zaimponił:) taki "światowiec" zniżył się żeby szare pospólstwo kultury i empatii poduczyć. Brawo ty! Normalnie na Nobla zasługujesz:)
wspanialed - a co się dziwić ?
Jak tu albo cebulactwo pisze, dla którego szczyt potrzeb to zakupy spożywcze w pierdonce + telewizor / smartfon i pranie mózgu codzienne a za granicą najdalej to był kiedyś na Ukrainie a dzisiaj to na Słowacji lub max na Węgrzech bo "śwagier jechał passatem to go wzięli" a Warszawę to widzi w TV pis jedynie albo przepychanki jakichś durni, którzy odpisują sobie nie na temat o bolszewikach / polityce / kościele a takich komentarzy i tak nie kasuje nikt niestety lub nie banuje
A potem i tak taki jeden z drugim tyle ma / widział co nic żrąc paszę i chodząc w łachmanach z Azji z sieciówek z galerii...
A babka kasę robi / świata widziała kawał i żyje jak chce...
A czy dojeżdża?