Przykro to czytać co niektórzy piszą ale ewidentnie nie dorośli do tych czasów. A Pani masażystka niech się nie przejmuje i dalej robi to co robi! Niech Pani wszystko pięknie sie układa!!!
"programista" - naprawdę śmiechłam... "Tego typu usług"????
Autentycznie żal mi osób, które w taki sposób myślą. To masaż. M A S A Ż. Jeśli komuś kojarzy się to źle, niemoralnie.... Wybacz, ale nie projektuj na innych swoich wyobrażeń.
Zachęcam do dalekich podróży, wstąpienia do Azji, uchylenia okna dla starej medycyny i jogi.
To, że kobieta ma piersi to nie znaczy, że kusi. Cóż za prostactwo oraz przedmiotowe traktowanie! Po raz kolejny apeluję o większą wyobraźnię niż tylko przez pryzmat swojego popędu.
Żenujący wpis.
Mylisz się "wspanialed" . Na wielu portalach z ogłoszeniami zakazane jest reklamowanie tego typu usług wraz z wizerunkiem osoby masującej. Inaczej takie ogłoszenia się banowane (za obecność wizerunku).
A tutaj Pani kusi swoimi wdziękami i kształtami.
Więc zanim się wybierzesz do tej Pani do domasuj i dopieść żonę wpierw to i może ona ciebie dopieści i oszczędzisz parę stówek i kształtnej kuszącej Pani.
Powinno pisać w tytule, że to materiał sponsorowany. Ostatnio coraz więcej tu takich reklam prywatnych biznesów.
Czytam te wszystkie komentarze i zastanawiam się jak ubogim intelektualnie i duchowo trzeba być, aby wypisywać takie brednie. Jak prostacko okrojonym. Wspaniała, młoda Kobieta robi coś innego, coś co daje ukojenie ciału i duszy, a wszystkie krośnieńskie Barbary i Janusze ulewają jadu. Jadu niespełnienia, ograniczonych horyzontów i swojej szaro-burej egzystencji.
Osobiście z chęcią skorzystam z tej oferty, od dawna brakuje takiej w naszym małym mieście.
Tym, którym się to nie podoba - nie idźcie.
Gratuluję pomysłu i życzę wytrwałości w tej małomiasteczkowej społeczności. Trzymamy kciuki, bo na pewno jest nas więcej :)
Ostatnio zabójcze ceny warszawy jak milion sto tysięcy za mieszkanie a milion za lokal przedsiębiorczy to powodują chwilowe powroty do nas do Krosna mocnych ciekawych talentow. Tylko czy w naszym katolickim Raju będzie miejsce na spirytualizm orientalizm? To trudno powiedzieć.
Nie mam absolutnie nic do bohaterki artykułu oraz do dobrego masażu bo z autopsji wiem że to pomaga i relaksuje, ale podczas czytania miałem niepohamowane skojarzenia z relacją z pewnego eventu.
Wyraziłem nie pochlebną ocenę pracy Waszej stacji.I co nie została opublikowana.cenzura nie dopuściła ?