W tej kwestii należy słuchać uczonych popierających zawsze jedną opcję. Tylko POpyrtańców "kłóla Ełopy".
I nareszcie doszliśmy że ten gniot to wina Tuska:):):):) o ja cierpię dolę:):):) takie rzeczy tylko w katopisiackim Krośnie.
Organziacja Wolna Szkoła oraz władze Krosna chcą zastraszyć nauczycieli i uczniów. Mam nadzieję, że ludzie zrozumieją, że odrzucanie podręcznika bez zaznajomienia się z jego treścią i powielanie fałśzywych tez Tuska tudzież innycb politykierów to zwyczjna cenzura. Żenad.
Kieckowi i rydzyk załamani, że kolejna indoktrynacja Polaków bierze w łeb. A tak dobrze żarło!
Obserwuję te sparingi , i dochodze do wniosku że jest to woda na mlyn tylko jednej partii.!
Jeżeli cywilizacja zachodnia upadła to jedynym kierunkiem jest wschód... i Rosja. Teraz już wiecie o czym jest ten podręcznik. I dlaczego yorgosowowi się podoba.
Co popeerelowski fan pisu może wiedzieć o szkolnictwie, o nauce, o reformie? Skończył edukację na szkole podstawowej lub gimnazjum i jego kontakt z wiedzą, z czytaniem z myśleniem się urwał.
yorgos
twoja opinia jest po prostu g.wno warta. Bo co może stwierdzić czlowieczek który nie potrafi czytać ze zrozumieniem i pisząc kaleczy język polski?
Czytałem ten podręcznik, jest on porządnie i solidnie napisany. Jednak jest wielu przeciwników, która stadnie twierdzi że jest zły. Są to histerie ludzi szukających czarnego łabędzia we wszystkim co nowe.
Problemem nie jest podręcznik, którego nie trzeba używać bo to zwykły śmieć. Problemem jest minister, który ma w dooopie problemy szkolnictwa i jedynym jego celem jest zrobić dzieciom i młodzieży ideologiczną katolicką sieczkę w głowach, sieczkę przepełnioną nienawiścią do drugiego człowieka. Ta religia jest chora skoro pozwala swoim wyznawcom kłamać, manipulować, siać nienawiść. To kult śmierci i cierpienia.