DYSKUSJE
"Czegoś takiego nikt jeszcze nie stworzył". Domek z filcu dla dzieci
Dewast
02.05.2022 23:06

Atak szczrze, skoro nie jest pan w stanie napisać paru słów w Święcie Narodowym, to proponuję to: a.allegroimg.com/s1024/0ccc04/e6790a77423aae3c2514(...)

Chociaz z drugiej strony, mam wątpilwości, czy z tym pan sobie poradzi.

... no ale visarion czuwa, to pomoże... a może nawet pomorze...

Dewast
na forum od listopada 2017
korzen0409
02.05.2022 23:02
Ten wpis został usunięty z powodu złamania regulaminu. Powód: groźby karalne - pierwsze i ostatnie ostrzeżenie
korzen0409
Dewast
02.05.2022 22:56

Do Adrian Krzanowski:1) Co można napisać o Święcie Flagi? Zaproponuj dwa-trzy akapity;1. - Dzień Flagi Rzeczypospolitej Polskiej – polskie święto wprowadzone na mocy ustawy z 20 lutego 2004[1], obchodzone między świętami 1 maja (zwanym Świętem Pracy) i 3 maja (Świętem Narodowym 3 Maja2. - Dzień Flagi Rzeczypospolitej Polskiej – polskie święto wprowadzone na mocy ustawy z 20 lutego 2004[1], obchodzone między świętami 1 maja (zwanym Świętem Pracy) i 3 maja (Świętem Narodowym 3 Maja2. „Święto ustanowiono na wzór innych krajów, przede wszystkim Stanów Zjednoczonych, gdzie zostało po raz pierwszy ustanowione na pamiątkę uchwalenia pierwszej flagi amerykańskiej z 1777 r.” – wyjaśniał PAP w 2018 r. Andrzej Bebłowski z Polskiego Towarzystwa Weksylologicznego.

Jak jeszcze mogę w czymś pomóc, Panu dziennkarzowi, to proszę śmiało pisać

Co do "Żołnierze wyklęci? Nie, o zbrodniarzach nie będziemy pisać.", to muszę to przemyśleć, bo bardziej ssynskiego antyPolskiego wpisu naprawdę dawno nie widziałem. Nie wstyd panu, panie Krzanowski? I pan chcesz być prezydentem Krosna? JPDE w jakim kraju???Czyli jak to jest panie patrioto: Niemcy nas napadli 1 Września, 17 weszła wasza armia czerwona, by nas obronić... a Polscy partyzanci to zbrodniarze? Normalnie, nie mam słów, by to s-synstwo skomentgować.

No po prostu wow... no ale za chwilę przytaknie visarianowicz i reszta waszych... czyli wszystko OK.Muszę to udostępnić na FB, bo zwyczajnie nie mam słów by to s-synstwo opisać. Gratuluję panie Krzanowski, dziennikarstwo na najwyższym POziomie, teraz przynajmniej wiem kogo pan reprezentuje. Kiedy pan się na molo wybiersz, pytam, żebyśmy się nie spotkali.

PPS. Przyczepił bym sie do wcześniejszych artykułuw o zbrodniarzach ale widzę, że inaczej rozumiemy słowo zbrodnia.

PS

Tu jest mapa, jak przed i PO "pomocy" naszych "obrońców, czyli armi radzieckie wyglądała Polska:

portalstatystyczny.pl/polska-przed-1939-r-i-po-194(...)/

Tak, że gratuluję dobrego samopoczucie, bo jeszcze niemcom i rosji możemy conieco oddać.

Dewast
ULWIG
02.05.2022 22:50

Na tą akustykę to bym jakieś firany lub rolety pozakładał , a nie ściany filcem obkładał.

ULWIG
cia_pa_ty
02.05.2022 22:07

Głowienka to nie przedmieścia Krosna

To wieś w gminie Miejsce Piastowe

cia_pa_ty
Konto zablokowane
Adrian Krzanowski
02.05.2022 22:07
miyami: bo to zabawne czytać epitety bez podawania argumentów
Adrian Krzanowski
na forum od października 2017
miyami
02.05.2022 22:01

No i redakcja portalu zaczęła niepotrzebnie wchodzić w dyskusje w komentarzach i walczyć o swoje racje. Szykować popcorn, bedzie co czytać ;)

miyami
na forum od kwietnia 2021
Adrian Krzanowski
02.05.2022 21:18
cia_pa_ty: Dębowiec to nawet powiat jasielski, Kasia od domków jest z Krosna, Głowienka to przedmieścia Krosna, nie trzymamy się granic kartograficznych, ale granic rozsądku

igarashi: o czym ty mówisz? Gdzie UPA, gdzie żołnierze wyklęci, co to za porównywanie nieporównywalnych grup i zdarzeń?
Adrian Krzanowski
na forum od października 2017
cia_pa_ty
02.05.2022 21:12

Do Adrian Krzanowski

Jak przytaczasz argument: Dębowiec to nie Krosno

to dla ścisłości Głowienka to nie Krosno

cia_pa_ty
Konto zablokowane
igarashi
02.05.2022 20:35

Co do punktu 4 wyjaśnień redaktora, tego się nie spodziewałem, czyli teza "że żołnierze wyklęci i OUN-UPA to dokładnie to samo" jest akceptowalna przez portal?

igarashi
na forum od grudnia 2020
/5
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA