DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
"Czegoś takiego nikt jeszcze nie stworzył". Domek z filcu dla dzieci

Do Adrian Krzanowski:1) Co można napisać o Święcie Flagi? Zaproponuj dwa-trzy akapity;1. - Dzień Flagi Rzeczypospolitej Polskiej – polskie święto wprowadzone na mocy ustawy z 20 lutego 2004[1], obchodzone między świętami 1 maja (zwanym Świętem Pracy) i 3 maja (Świętem Narodowym 3 Maja2. - Dzień Flagi Rzeczypospolitej Polskiej – polskie święto wprowadzone na mocy ustawy z 20 lutego 2004[1], obchodzone między świętami 1 maja (zwanym Świętem Pracy) i 3 maja (Świętem Narodowym 3 Maja2. „Święto ustanowiono na wzór innych krajów, przede wszystkim Stanów Zjednoczonych, gdzie zostało po raz pierwszy ustanowione na pamiątkę uchwalenia pierwszej flagi amerykańskiej z 1777 r.” – wyjaśniał PAP w 2018 r. Andrzej Bebłowski z Polskiego Towarzystwa Weksylologicznego.

Jak jeszcze mogę w czymś pomóc, Panu dziennkarzowi, to proszę śmiało pisać

Co do "Żołnierze wyklęci? Nie, o zbrodniarzach nie będziemy pisać.", to muszę to przemyśleć, bo bardziej ssynskiego antyPolskiego wpisu naprawdę dawno nie widziałem. Nie wstyd panu, panie Krzanowski? I pan chcesz być prezydentem Krosna? JPDE w jakim kraju???Czyli jak to jest panie patrioto: Niemcy nas napadli 1 Września, 17 weszła wasza armia czerwona, by nas obronić... a Polscy partyzanci to zbrodniarze? Normalnie, nie mam słów, by to s-synstwo skomentgować.

No po prostu wow... no ale za chwilę przytaknie visarianowicz i reszta waszych... czyli wszystko OK.Muszę to udostępnić na FB, bo zwyczajnie nie mam słów by to s-synstwo opisać. Gratuluję panie Krzanowski, dziennikarstwo na najwyższym POziomie, teraz przynajmniej wiem kogo pan reprezentuje. Kiedy pan się na molo wybiersz, pytam, żebyśmy się nie spotkali.

PPS. Przyczepił bym sie do wcześniejszych artykułuw o zbrodniarzach ale widzę, że inaczej rozumiemy słowo zbrodnia.

PS

Tu jest mapa, jak przed i PO "pomocy" naszych "obrońców, czyli armi radzieckie wyglądała Polska:

portalstatystyczny.pl/polska-przed-1939-r-i-po-194(...)/

Tak, że gratuluję dobrego samopoczucie, bo jeszcze niemcom i rosji możemy conieco oddać.

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA