He, he.. i doprowadziłem czerwono armistów, do nomen omen, czerwonej gorączki, bo teraz wszyscy piszą albo o mnie albo do mnie.
Szykujcie kwiaty na 9 maja, bo to ponoć jakieś święto waszego kochanego putina, czyli waszego człowiek w moskwie.
Do wed, Muszę cię zmartwić i to podwójnie.
PO pierwsze, nie ma telewizora, fizycznie nie mam, więc nie oglądam ani tvn ani tvp.
PO drugie, tak jesteś geniuszem, a nawet eu...geniuszem, wchodzę tu może z raz w miesiącu i ty w praktycznie każdym temacie jesteś. Musisz mieć naprawdę mnóstwo znajomych i bardzo ciekawe życie... nawet mi cię nie żal, zreszta, jak i pozostałych EUgeniuszy tu PISzących.
Czerwona zaraz POklepująca się PO plecach i udająca, że jeszcze wczoraj nie wielbiła putina.
Do reaktywator, Mnie tywój brak jakiejkolwiek refleksji, też nie dziwi, teraz prubujesz zakrzyczeć sumienie, bo jeszcze niedawno razem z tuskiem wiwatowałeś na cześć armi czerwonej. Nie wstyd ci? Tfu, dla mnie jesteś zwykłą szmatą
Do salvator_mundi, I kolega putina, ale o tym teraz sza... www.youtube.com/watch?v=_S6JLpZ_3tU
Tak dla przypomnienia, bo widzę, że czerwone leszcze "myśla", że to znikło:
Wasz bohater Tusk o wyzwoleńczej armii czerwonej:
www.youtube.com/watch?v=_S6JLpZ_3tU
i kolejny "Wasz" człowiek:
www.tvp.info/44518552/czarzasty-o-armii-czerwonej-(...)
Jak wam **** nie wstyd? Pachołki putina, teraz udajecie Polaków?
Ciekaw jestem kto bardzie przybliża Polskę do Rosji ? Tusk, czy PIS. A przy okazji - PIS planuje połączyć Orlen z PGNIG i Skarb Państwa starci większość w PGNiG (dzis ma ponad 70% - będzie miał poniżej 50% akcji. Polska dzięki PIS starci większość w branży gazowej - która jest przyszłością. Ale Oligarchowie gazowi mają się dobrze w Polsce. Transgaz, czy Polski Gaz - ...Polski oczywiście nie oznacza że właścicielami sa Polacy. KGB - dziś FSB często stosowało i stosuje nazwy przyjazne jak "Prawda” – dziennik społeczno-polityczny wydawany przez kilkadziesiąt lat w Moskwie. O innych przykładach - także z Polski nie będę pisał - można się domyśleć...
Tusk ten ZDRAJCA ! Powinień siedziec za kratmi. On słóży wiernie Moskwie i Berlinowi antypolski polityk jak całe PO
Wśród wielu nikczemnych, śmierdzących, podłych, plugawych działań tej brunatnej bandy pseudodziennikarskiej, hejt na Tuska jest jednym z najpodlejszych. To jedyny polityk polski europejskiego formatu i autorytetu, twórca ekonomicznych sukcesów Polski które PiS mógł przez lata przejadać (już dochodząc do dna). Nie jest bez wad, ale kto jest? Widać jak się go boją, brudne, podłe, neoboszlewickie ŚCIERWA.
Przepraszam za pomyłke w ostatnim wpisie. Powinno być w 1970 r, a nie w 1979 r.
Nara, leszcze i pamiętajcie, bo internet nie zapomina:
www.youtube.com/watch?v=_S6JLpZ_3tU