DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
Krośnianie sami mogą się przekonać, jak działa propaganda TVP

Szanowni inernauci małpiarze. Czy wy kiedyś nauczycie się samodzielnie myśleć, czy tylko małpować? Poszedłem na to spotkanie bo miałem do Tuska pare pytań. niestety reżyserka dawała możliwość zapytania tylko zaufanym posadzonym w w pierwszym rzędzie. Na widok mojej ręki skinęła spoufalająco głowa i nie zwracała uwagi na ból mojej ręki trzymanej w górze. Wychodząc ze spotkan ia, uczestnicy z wyrozumieniem okazywali mi aprobatę. Podpadłem u znajomych, bo po co ja tam poszedłem. Pozwole sobie w tym miejscy przypomnieć pierwsze zdanie jakie przeczytałem w podręczniku do ekonomi /rok64/65/ "lkażdy rząd jest aparatem ucisku". Uczono nas oberwować i pracować fizycznie a nie prace zastępować pieniędzmi . Co z wora pieniędzy jak obiadu nie ma kto zrobić z lenistwa. Tak więc 500+ /pierwsa wersja miała sens/ a pozostałe do kosza. Proszę mi powiedzięć czy z mordowania poczętych dzieci /grzech bardzo ciężki/ wyrośnie chociaż jedno ziarnko pszenicy żeby można było coś zjeść.. Ci. którzy tego się domagają, chcą likwidacji Polski, bo czy może istnieć kraj bez narodu /Polska to słowianie a nie żydzi niemcy itd/. Czy nie robią tego rosjanie w Ukrainie? Strajkujących z powodu niskich zarobków do obozów pracy i nauczyć piosenki, " A nasz premier złoty uyczy nas roboty bo kto nie pracuje, ten posiłku nie skosztuje". Wbrew pozorom to jest prawda. Wypowiedź Tuska ani naczelnego Krosna 24 mnie nie zaskoczyła. Nie od dziś wiadomo kogo reprezentyje naczelny krosna 24. Krzystają z okazji należało zapytać Tuska co z łącznicą kolejową Krosno -Rzeszów. Obecnie wdrażany do realizacji wariant 2 to łącznica Jasło bis - Rzeszów a nie Krosno - Rzeszów. Skloro posłowie i działacze PiSu tego nie rozumieją t o może Tusk chcącpozyskać wyborców zaakceptowałby potrzebe całego Południowego Podkarpacia. Może p. Krzanowski z p. Przytockim inaczej spojrzaliby na noormalność, Najekonomiczniejsze i najefektowniejsze rozwiąznie to Krosno Turaszówka Ustroba Wojaszówka Rzeszów.

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA