DYSKUSJE
Krośnianie sami mogą się przekonać, jak działa propaganda TVP
bord1234
02.05.2022 11:49

czy czuwa tu jakiś amin nad treścią postów ? a może sam redaktor ? jężyk tej dyskusji sięga już dna - a gdzie ta tolerancja, wrażliwość lewicowa promowana przez krosno24? po cuż pozwalać obrażać sięwzajemnie dyskutantom ? dostaja siętakże ososbom postronnym - chodzę do Kościoła - ale ani na oszołomów z PO czy PiS nie głosowałem - uważam że sformułowania typu "katoposiackiej" są conajmniej obraźliwe i nie na miejscu. Przypuszczam, że do Kościoła i wyborcy PO i może nawet innych frkacji ...tak więc redakcjo czuwaj bardziej na słowem tu pisanym

bord1234
na forum od kwietnia 2022
viserion
02.05.2022 11:36

dewaścik- przychlaścik to typowy katopisiacki twór: tępy, chamski, prymitywny i zmanipulowany. Przykładowy okaz katoposiackiej, bulgoczacej biomasy:) na dodatek na usługach Kremla.....

viserion
Konto zablokowane
reaktywator
02.05.2022 08:20

Dziękuję ci Dewasciku za ten link

www.youtube.com/watch?v=_S6JLpZ_3tU

Twój komentarz do niego to tylko potwierdzenie jak ograniczonym i zmanipulkowanym jesteś człowiekiem - czy dziesiątkom tysięcy żołnierzom radzieckim, niekoniecznie Rosjanom, nie należy się wdzięczność za wyzwolenie POlski spod hitlerowskiej okupacji, NIEZALEŻNIE Od DOŚWIADCZEŃ PO 45. roku?

Smutne to, że tak wielu ludziom PiS zdołał pod czachą zrobić to co zrobił Putin swoim wyborcom.

reaktywator
na forum od listopada 2017
salvator_mundi
02.05.2022 07:01

Na oglądanie tego PiSsowskiego guana - szczujni szkoda czasu. Podobno doktrynę wroga należy znać, zatem czasami należałoby popatrzeć i posłuchać tych bredni w wydaniu folwarku kurskiego. Ja jednak dbając o stan swojego zdrowia, po prostu WYKODOWAŁEM z moich odbiorników wszystkie programy tvpiss, trwam i radyja biznesmena z Torunia. Nic nie jest wieczne pzakłamany prezesiku - władco telewizyji. Aż dziwne że ktokolwiek jeszcze chce się tak zeszmacać żeby w tej szczujni pracować....

salvator_mundi
na forum od września 2021
salvator_mundi
02.05.2022 06:58

Pisie prymitywy i troglodyci nie mogą ścierpieć , że Tusk to powrót nadziei, to przypomnienie czasów, jakże już odległych, kiedy w tym kraju była demokracja. Jak trudno się buduje, a jak ławo niszczy. Za ten zamach stanu, za szczucie, za okradanie ludzi, za tę mowę nienawiści odpowiada PiS i w Wolnej Polsce wielu z nich powinno trafić do więzienia na długie lata. Trochę żałuję, że minęły czasy, gdy zdrajców, zamachowców i agentów wieszało się na latarniach, albo w inny, nie mniej drastyczny sposób eliminowało z życia publicznego. Nie wyobrażam sobie, że nie rozliczymy przynajmniej setki tych łobuzów. Taka myśl jest dla mnie nie do zniesienia. Na pohybel bolszewickiej zbieraninie psiowskiej. ***** ***

salvator_mundi
salvator_mundi
02.05.2022 06:55

dewast@ za malutki jesteś żeby mnie obrazić. Jesteś tylko pisowskim katolikiem zapewne na usługach Kremla, prostackim nieukiem co wyraźnie widać po twojej pisowni.

tvpis od 8 lat konsekwencje jeden do jednego robi dokładnie to co Putin i to w tym samym duchu. Właściwie jesli chodzi o propagandę którą sączą to jest to narracja Kremla (czytaj dewast). Jedyną różnicą miedzy pisem a putinem jest to, że pis nie prowadzi otwartej wojny z innym krajem, tylko wojnę domową z połową Polaków.

salvator_mundi
salvator_mundi
02.05.2022 06:54

Wśród wielu nikczemnych, śmierdzących, podłych, plugawych działań tej brunatnej bandy pseudodziennikarskiej, hejt na Tuska jest jednym z najpodlejszych. To jedyny polityk polski europejskiego formatu i autorytetu, twórca ekonomicznych sukcesów Polski które PiS mógł przez lata przejadać (już dochodząc do dna). Nie jest bez wad, ale kto jest? Widać jak się go boją, brudne, podłe, neoboszlewickie ŚCIERWA.

salvator_mundi
lipton
01.05.2022 23:14

Trolu PIS`owski - opublikuj coś lub napisz kilka bez sensu postów aby posty innych przesunęły się na tyle, aby zniknęły z ekranu

lipton
lipton
01.05.2022 23:11

Niestety PIS wpycha - mam nadzieję że nie wciąga nas w prawne i sprawiedliwe łapki Putina. Putin wyzwala Ukrainę z nacjonalistów - prawda czy polityczna retoryka, PIS podnosi Polsę z kolan .... prawda czy polityczna retoryka. Ukraina i inne byłe satelity Rosji chcą do UE a retoryka w polskiej telewizji rządowej przez okres rządów PIS jest jaki .....; Po opublikowaniu - teraz czas dla troli PIS`owskich ....

lipton
/23
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA