redeemer, Ale co na temast?
K24 chciało zrobić g.... burzę, więc ją ma.
Widzisz tylko moje nie na temat a innych już nie? I ty nazywasz innych hipokrytami?
I wystarczyło by rosja zaatakowała Ukrainę, a lewactwo od razu z PIS zrobiło rusofili, chociaż do niedawna pisali o nich rusofoby. Oczywiście z siebie zrobili rusofobów, choć jeszcze niedawno kwiaty pod pomnikami armi radzieckiej składali.
PS
viserion, ty tak lubisz się cydzymi nickami bawić, to może napisz od których viserionowiczów pochodzisz?
Dewast możesz na temat? Nikogo nie interesują Twoje fantazje.
Jestem osobą wierząca, ale aż mnie trzęsie z obrzydzenia, że mogę do takiego hipokryty trafić do spowiedzi. Skandal jak zakłamani są niektórzy księża.
To kościół prowadzi tę brudną grę. Księża krypto-geje pracują i robią kariery w potężnej homofobicznej instytucji, która stawia się w roli "strażnika moralności" i czyni wszystko, aby osobom LGBT utrudnić życie. Z drugiej strony ci sami księża uprawiają seks z facetami...
dewascik jak typowy pseudokatolik...wystawia świadectwo prostactwa i głupoty...
salvator_mundi, Homoseksualizm uważam za coś obrzydliwego i nie ma dla mnie znaczenia, czy to ksiądz, aktor, czy redaktor, dla mnie to obrzydliwe, ale ty się nie krępuj, może horus bedzie chętny.
A propos, horus.Nie, nie postawiłem, bo ja wciąż nie wiem jak było na prawdę.Ten the bill tusk oddał prowadzenie sledztwa swoim kochanym rosjanom, więc jest szansa, że nigdy się nie dowiem. A ty już postawiłeś pomnik pancernej brzozie?
Dewast@ czyżbym obraził uczucia Twoje i Twojego kochanka-plebana? Nie moja wina że jesteś ograniczony umysłowo i nic nie rozumiesz...
Uprawiałem seks w darkroomie. Nie wiedziałem, że to ksiądz. Poczułem się wykorzystany
Czy księdzu Danielowi podobają się faceci, czy nie? Odwiedza sekskluby, czy nie? Czy Jan dobrze zrobił, że ujawnił księdza, czy nie? I najważniejsze: czy z tego powodu, zamknięto seminarium diecezji sosnowieckiej?
horus, Nie mierz innych, swoją miarą
Dlaczego sądzisz, że ktoś, kto nie lubi takich jak ty homo, ma sie za ministrantów zabierać.
Więc jak to jest z tym homo? Bo mówicie, że to nic złego, ale jak przychodzi do wymiany zdań, to bycie homo traktujecie jak chorobę, której innym życzycie?
dewast
Dzisiaj szczekasz bo głodny jesteś...jutro nareszcie się jaj ...wódą popijesz i "bedziesz świentowoł"
Tak właśniev viserion, to jest dla ciebie najważniejszy przekaz dnia dzisiejszego. Możesz już wypuścic powitrze.