kobrys. Po co szedłeś na studia?Po podstawówce/ alfabeti tabliczkę mnożenia musi znać każdy/ trzeba było wziąć łopate, kose motyke kielnie kilof itp i miałbyś lekką prace.
Nieco dszerzej. Każda grupa zawodowa stanowi część Polski. Kraj staje się coraz bardziej zadłużony. Kojarzy mi sięXVIII w. Nie dopuśćmy , aby nasze wnuki i prawnuki musiały walczyć o wolną Polskę. Myśle, , że to skojarzenie jest jak najbardziej prawidłowe. Państwo Polskie coraz bardziej się zadłuża, o czym świadczą koszty obsługu długu . Koniec z podwyżkami./przecież to wybrana Grupa lub grupy a gdzie reszta?/. Czekam na rząd. który zacznie oddłużać Polske i na taką Partię zagłosuję w najbliższych wyborach. Skoro studenci nie znają tabliczki mnożenia, tzn szkoły nie realizują programu nauczania. Biorąc pod uwagę czas pracy i dni wolne od pracy , tow piierwszej kolejności, należy wyeliminować z podwyżek nauczycieli.
Rozwiązanie! W zakładce anonse na K24.pl jest 8 stron ofert pracy. Różne wymagania, różne stawki. Polecam każdemu, kto uważa, że ma złą pracę, za mało zarabia, za dużo od niego wymagają...
Albo idź do pracy, która Cię satysfakcjonuje pod każdym względem, albo zmień oczekiwania na takie które pasują do Twoich kwalifikacji, umiejętności, wykształcenia...
Nieh się zajmą lepiej egzaminowaniem przwidłowym oraz niech sie podszkolą w przepisach bo sami robią błedy i niech uważaj na drodze bo sami popiełniają błędy.obleje jednego i zaiwania by obla następnęgo.Pytanie jest jest Egzamin z teori egzaminuje egzamnator czy komputer?
@kobrys nie mówię, że jest to jakoś super ciężkie i wymagające jednak nieco trzeba daćod siebie a ludzie w Krośnie i okolicach głownie przypominają takie krokodyle - ogromna morda do wydzierania się o więcej pieniedzy i malutkie rączki do pracy. Nikogo nie żałuję, ja zmieniłem pracę dwa lata temu ponieważ miałem już 5 letni staż, ogarniałem pracę za siebie i kilku słabszych kolegów a pensja była skromna, udałem się po podwyżkę, dowiedziałem się, że jej nie dostanę więc zmeniłem pracę gdzie na start dostałem 1200 zł netto więcej - łaski bez. Więc prosta recepta, nie trzeba po Januszowemu całego życia spędzić w jednym zakładzie pracy, coś nie pasuje to lecimy dalej.
@razr: "eby zostać takim egzamintorem to trzeba najpierw swoje odpracować w szkole nauki jazdy, wyjeździć z kursantami ponad 150 godzin"
Ja aby móc pracować w swoim zawodzie uczyłem się 5 lat na ciężkich studiach. 3x3 miesiące w wakacje pracowałem praktycznie za darmo i jeden raz było to ode mnie wymagane wręcz.
Po dzień dzisiejszy miesięcznie spędzam przyanjmniej 20h mojego wolnego czasu na dokształcaniu się samodzielnym mimo 15 lat w zawodzie.
Instruktor, egzaminator nauki jazdy to naprawde niski próg wejscia...
Skończyłem czytać na postulacie o 13 pensję... ehh budżetówka i jej zepsucie...
Kiedy zacząć protestować? Odp.: Zarabiając pomiędzy 4000, a 7000 brutto. Wielu w tym mieście może pomarzyć. A na czym ma polegać zrównanie płac? Tym co zarabiają 7000 mają dać 5000, a Ci co zarabiają 4000 podnieść do 5000? Wtedy będzie równo?
krowa. Jeżeli ktoś nie zna tabliczki mnożenia w wieku 20 lat to znaczy że jest po prostu kompletnym kretynem. I nie jest to wina ani nauczycieli, ani kogokolwiek innego. Po prostu jest kretynem ( i nie jest to wulgaryzm , tylko ocena inteligencji)