Zmiany i zmiany, małe roczniki młodzieży i widocznie Krosno przestało być miastem eLek a potężny WORD dziś oszczędza na pracownikach. Dodatkowo widocznie ustała turystyka egzaminacyjna z wielkich miast, że niby w Krośnie łatwo zdać egzamin. Dobrze, gdy wystąpi strajk to chętni do zdawania egzaminu mają zdawać w Rzeszowie?
Jaki problem się zwolnić i znaleść lepiej płatną prace przecież nikt na sile nikogo nie trzyma pracowałem w państwowej firmie mało zarabiałem wyjechałem do stanów do pracy nie narzekam .
"dodatki, premie i 13 pensje." a w du*ach się przypadkiem nie poprzewracało ? Dodatki i premie jeszcze rozumiem ale z jakiego powodu KTOKOLWIEK miałby otrzymywać 13-stą pensję ?
@razr Jakie to polskie ze komuś się poje... bo chce godnie żyć. Myślisz ze te 3 czy 4tys zł to dużo ? Bo ty zarabiasz najniższa krajowa to nikomu się więcej nie należy ? Mylisz się bo i temu co zarabia te 4tys i tobie należy się dużo więcej. Pracuje w Holandii i życie nie jest dużo droższe niż w Polsce ale zarobki już się dużo różnią. Podatków mamy naje... od wszystkiego , zdrowotne płacimy ale idziemy prywatnie to gdzie pieniądze z podatków są ?