W mieście szkła , żyje się tak cudownie, że nie potrzebujemy ochłapów od pani Merkel. Lepiej niech dofinansuje uchodzców .
Czyli zarzucić swoje zdanie za tych kilka miliardów dotacji które i tak później się oddaje w postaci morderczo wysokiego podatku
piotrd290 takich "przedsiębiorców" jak ty za miesiąc już nie będzie dzięki morawitzowi
ja też jestem przedsiębiorcą i trzmam kciuki za Morawieckiego, żeby nie ustapił ani na milimetr
cieszę się, że Krosno jest enklawą normalności w tym kaczystowskim Podkarpaciu
A gdzie jest Piotr Babinetz, poseł PiS z Krosna? Pytam się, co on robi? Powienien wyjść do nas, do obywateli Polski i powiedzieć: "Tak, myliłem się co do wizji PiS, nie chcę iść w kierunku Moskwy, cenię słowa Jana Pawła II o tym, że historyczne miejsce Polski jest w Unii Europejskiej i solidaryzuję się z śp. Lechem Kaczyńskim, który cenił wielce nasz sojusz z Unią Europejską. Rzucam legitymacją partyjną i jestem z Wami, Polakami". Niestety, to nierealne.A gdzie jest Krzysztof Babinetz, wiceprzewodniczący Rady Miasta? Przecież on powinien do nas, Polaków krzyczeć: "Jestem z Wami! To co wyprawia kierownictwoi PiS jest porażające! Przez veto możemy jako miasto stracić miliony złotych na inwestycje, na nasza lepszą przyszłość. Rzucam legitymacja partyjną, bo nie chcę, by w Moskwie pito szampana!"Niestety, to nierealne.Obaj panowie nie mają za grosz honoru i odwagi. Realizują scenariusz, który nie jest Polską racją stanu. Milcząco akceptują nasz marsz ku Moskwie.
To jak miasto dostało tyle kasy od Unii to musi im do d...wchodzić.Tylko że nic za darmo i o tym trzeba pamiętać.Jak tu ktoś napisał prezydent powinien zajmować sie miastem a przede wszystkim dobrem mieszkańców a nie politykom.Tu zamiast pomagać to uj.....ać ludzi dodatkowymi,w każdym miejscu płatnymi parkingami.