awizo57, radg2 - aod kiedy to powieszenie flagi to jest protest. Brawo Prezydent. Jeszcze na szczęście w Polsce można powiedziec co się myśli. Mam nadzieję, że awizo57 nie przyjdzie pod UM Krosna z pałą teleskowową. A tak zwnay Premier Poskiego Rządu i tak zrobi to co mu Nowogrodzka + Toruń każą.
Pan Przytocki jako POgromca dziadostwa lepiej niech POłata drogi w Krośnie. A odnośnie oflagowania miasta pytam, czy to jest jego prywatny folwark? Bo PO-KOtowcy wszystko w Polsce traktują, jak swoją własność. Flagi z tymi gwiazdkami to on może POwiesić sobie w swoich wychodku.
Jakos w Gdańsku nie patrza na Warszawe na UE-tylko jada jak prawdziwi gospodarze nawet na marsze jest kasa!
Czytam i nie wierzę. Kogoś chyba zdrowo pogrzało. Czym innym jest pozyskiwanie środków unijnych, a czym innnym jest sprzedawanie się. Jestem przedsiębiorcą, który płaci podatki w Krośnie i zastanawiam się czy aby tego nie zmienić.
Szkoda, że Przytocki i spółka z taką samą gorliwością nie troszczą się o budżety mieszkańców, tylko sięgają coraz głębiej do kieszeni. Mam rozumieć, że przybudówka PO sprzedałoby się unii za eurosrebrniki?
Panie Prezydencie, jako Pana wyborca (moze czyta Pan takie komentarze), chcialem przypomniec Panu ze dostal Pan mandat, do zarzdzania miastem, tzn. do tego zeby nie bylo ciemnosci po polnocy, ceny "smieci" byly rozsadne itd. (z roku na rok jest z tym gorzej). Polityka zagraniczna to nie jest Pana mandat ! To jest naduzycie !! Jeli chce Pan protestowac to jako osoba prywatna, na swojej posesji.
Brawo Stowarzyszenie Unia Przedsiębiorczych, brawo Prezydent Przytocki, jestem z Was dumny!
Wciąż jednak nie wierzę, że będzie stać Premiera Polskiego Rządu na ten samobójczy krok.
Polacy w większości głosują na PiS (województow podkarpackie to bastion PiSu) a później lamentują bo PiS zły. Trzeba było inaczej głosować bo inaczej cofniemy się do poziomu Ukrainy
Właśnie dlatego trzeba zawetować, żeby były pieniądze.