DYSKUSJE
Rafał Kielar na czele Krośnieńskiej Spółdzielni Mieszkaniowej
mr_nobody
21.07.2020 11:43

przede wszystkim taki "prezes" powinien zebrać swój tyłek i osobiście przeprowadzić kontrole dojazdów do bloków mieszkalnych oraz innych budynków użyteczności. Przecież na tych wjazdach i dojazdach są nagminnnie łamane przepisy p-poż , dodatkowo wspomnieć trzeba o niemożności dojazdu karetki pogotowia. TO JEST SKANDAL!!!

mr_nobody
na forum od lutego 2020
orlandus
19.07.2020 15:54

JB boazeria w takim wykonaniu była hitem PRL. PRL niestety w wielu kwestiach pozostał w KSM, więc nie mów mi o ogarnieciu

orlandus
na forum od listopada 2017
hinczyk999
19.07.2020 06:51

Ludzie to my mieszkańcy. KSM powinniśmy wybierać prezesa a nie jeden rezygnuje bo sie tak obrażał a drugi wszedl do koryta .Ato my na nich nakładamy.A co chodzi o remonty to w Jedliczu Nic nie robią. Kase wiedza jak brać.I jeszcze powinien sie kierownik Z ADMINISTRACI ZMIENIAĆ BO TYLKO OBIECUJE I TYLE. Szkoda Gadać. Nic nie robia tylko sie sami wybieraja .

hinczyk999
mternik
18.07.2020 22:45

A jak ktoś nie widział znaku to wjedzie i sobie zaparkuje bo fajne miejsca są, i zaraz mochery wykonują telefon do straży m. i przyjezdzają i mandat. To jest szok systemu!

mternik
mternik
18.07.2020 22:42

Też jestem lokatorem i niedługo opuszczam ten system, ale u mnie koło biedronki była sytuacja że zrobiono parking dla aut i nagle parę mocherowych beretów uznało ze nie bedziemy im zatruwać powietrza i jak już parking był zrobiony to nagle przekształcon o go w mini siłownię!!! Dla mnie jakiś szok że tyle kasy poszło na bruk! Po prostu zrobiono weryfikację mieszkańców o godz 10 rano co zrobić z tym a większość parkujących w tym czasie pracowało i były same mocherowe berety i przegłosowali na siłownie dla pijaków na wieczór. Czyli teraz mamy wjazd na parking na który nikt nie może wjechać i chu....! Jest znak że dla służb hehe!

mternik
sunsabik
17.07.2020 23:26

Ręce i nogi opadają...

sunsabik
kurnachata
17.07.2020 21:29

Trochę kojarzę to imie i nazwisko z klatek schodowych i tych kartek informacyjnych typu "proszę uprzątnąć korytarz piwniczny" i pieczątka-podpis Kielar. Widocznie tyle wystarczy aby być dyrektorem.

kurnachata
Fredy8
17.07.2020 16:39
wyróżnione przez moderatora

Od 1 maja trochę czasu upłynęło, a różnicy nie widać. Kontynuacja tego co było:

1. Boisko na Mickiewicza obwieszone kartkami "zakaz wstępu" (ostatni raz przechodziłem tamtędy 2 tygodnie temu), więc nie wiem dla kogo ono jest,

2. KSM boryka się z problemem nie wystarczającej liczby miejsc parkingowych. I nic się w tym zakresie nie dzieje. Zaparkować po godzinie 17-18 graniczy z cudem na Osiedlu Markiewicza. Już dawno powinny być wymalowane linie na asfalcie jak prawidłowo parkować, bo każdy staje jak chce,

3. KSM zachęca do segregacji odpadów a najbliższy kontener 300 metrów od bloku,

4. A koszenie trawy to już kosmos total - ostatnio miałem cało auto w trawie... a wystarczy wywiesić kartkę z datą koszenia i z prośbą o przeparkowanie aut

Fredy8
jb
17.07.2020 16:11

orlandus, a co ma boazeria do komuny? Ogarnij się.

kszz, a cóż takiego chcesz widzieć, że zieleń przeszkadza? W jakich butach sąsiadka wyszła czy z kim?

jb
dariuszek
17.07.2020 15:56

Gość który był zastępcą prezesa przez 20 lati zajmował się remontami i inwestycjami będzie szukał oszczędnośći to jakieś jaja. Poprzedni prezes zakazywał mu szukać oszczędności?

dariuszek
/2
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA
Reklamę wyświetlono 4652 razy