Boże, jak ja się cieszę, że udało się sprzedać mieszkanie i pójść na swoje. Nigdy więcej KSM-u. Nie wiem, jak wy, ale ja w żadne wielkie zmmiany nie wierzę u kogoś, kto przez 20 lat zdążył przesiąknąć tą spółdzielnią na wylot. Bo przez okres wiceprezesowania nie miał Pan wpływu na to, aby poprawić wizerunek i zadbać o dobre realacje z mieszkańcami? Życzę obcenym i przyszłym mieszkańcom KSM-u, aby nie mieli poczucia, że są dla adminsitracji jedynie utrapieniem.
Co z parkingiem na Wojska Polskiego dokładnie przy bloku 38, można koło urwać podczas jazdy.
W temacie braku miejsc parkingowych proponuję wydłużenie parkingu koło bloku Oficerska 2 i sklepu dalej wzdłuż bloku między chodnikiem a ścianą ogrodzenia P.Jewiarza łacznie z utwardzeniem terenu(na dotychczasowym odcinku po deszczach-bloto).Bylibyśmy wdzieczni...
Proszę zwrócić uwagę na tereny zielone. W wielu miejscach tuż przy blokach jest istny gàszcz. Przycięcie żywopłotu i skoszenie trawy to nie wszystko. Nic nie widać z okien oprócz krzaków i komarów.
Dobrym wizerunkiem byłoby ruszenie osób odpowiedzialnych za remonyy inwestycje ochronę środowiska BHP w rejony osiedla. Niech zobaczą w końcu jakie są problemy na placach zabaw, przy śmietnikach a przede wszystkim na drogach dojazdowych i parkingach osiedlowych.PS Panie Prezesie niech Pan usunie tą boazerie trochę trąci komuną...