"Nastoletnia bździągwa" i "niunia".... Myślę kolego, że powinieneś przeprosić dziewczynę za te harpagańskie odzywki. Czas "studenci do książek, a nie do polityki!" skończył się w 1968 roku. Jak się skończył, to wszyscy pamiętamy. Może kolega niekoniecznie... Stawiam jednak dolary przeciw orzechom, że tego nie zrobisz. Ja Ciebie dziewczyno przepraszam za tego prymitywa. Przykro, że musisz znosić tego rodzaju odzywki. To cena jaką się płaci za niezależność myślenia, za odpór dawany nietolerancji , postchłopskiemu i zaściankowemu myśleniu. Nie przejmuj się za bardzo poniższymi komentarzami. Głęboko wierzę, że ludzi światłych jest w tym kraju więcej, niż tych co za pęto kiebasy i symboliczne pół litra podpiszą się pod każdą deklaracją. Może są mniej widoczni, ale są, zapewniam Cię. Ukłony dla Twojej Mamy.
Nastoletnia bździągwa z pierwszej klasy, chcąca zrobić trochę wiatru wokół siebie, puściła śmierdzącego bąka. Ten smrodek szybko dotarł do redakcji i posłużył jako paliwo. Niunia nie rób fermentu, weź się dziecko za naukę, bo rozwijający się kraj potrzebuje wielu dobrze wykształconych ludzi. Dlatego Kaczor z PiSiorami daje Ci co miesiąc 5 stów, żebyś się kształciła na dobrą lekarkę czy innego fachowca. I daj katechecie spokój bo niczego złego nie chce Was nauczyć.
wed
Gdybyśmy zobili ankiety wśród krośnian po 60 roku życia z pytaniem czy pan/pani jest heteroseksualistą 50% odpowiedziałoby "panie daj mi pan spokój ja nie jestem zboczeńcem" :)
@wed Jak mam to rozumieć, LGBT się po prostu jest? Dla wygody użyję skrótów, można być L w przypadku kobiet, lub G w przypadku mężczyzn, B w przypadku obu płci, przy TQ+ sprawy się już komplikują. Można być wszystkim na raz? Czy są jakieś organizacje specjalnie zrzeszające osoby heteroseksualne? Pisałem o ideologii środowisk LGBT, mając na myśli społeczność LGBT (czy LGBTQ+). "W węższym znaczeniu termin ten może być rozumiany jako ruch społeczny związany z samoorganizacją osób LGBT oraz działalnością na rzecz osób LGBT, w tym działalnością społeczną, polityczną, kulturową" - tutaj jak najbardziej wkraczamy w obszar związany z ideologią, lub jak Pani raczyła zauważyć - tworzeniem ideologii.
Ideologię się tworzy, a LGBT się po prostu jest. To tak jakby pan powiedział, że bycie hetero to ideologia. Ja się urodziłam hetero, jestem hetero, myślę jak hetero i sorry ale nie ma w tym żadnej ideologii. Podobnie facet jak urodził sie gejem to będzie gejem i będzie zachowywał się jak gej. No może z tym ostatnim przesadziłam bo wielu musi się z tym kryć ze względu na tępych, bezrozumnych prześladowców
@wed Argumentum ad hitlerum (to bardzo słabe), ale podążmy tym tropem, przeprowadzając wywód logiczny. Okaże się że jest to mimo wszystko dobry przykład. "Hitler, Gobbels, Mengele, Frank, Himmler i paru innych gestapowskich zwyrodnialców" popełniali zbrodnie w imię określonej ideologii, a nie dlatego że byli wzorowymi ojcami, przykładnymi mężami czy heterykami. Tutaj analogicznie, eksperymenty krzywdzące dzieci były przeprowadzane aby udowodnić pewne tezy, raczej nie nazwałbym ich naukowymi, tylko ideologicznymi. W obu przypadkach bodźcem jest ideologia. Co ze zbrodniami popełnianymi w imię nazizmu ma wspólnego model rodziny, czy orientacja seksualna - doprawdy nie wiem.
Ponieważ mój poprzedni komentarz zostałusunięty bo Redakcja nie zrozumiała ,ojego przesłania więc ujmę to inaczej . Takie traktowanie i wpajanie młodym ludziom nienawiści do ludzi innej orientacji seksualnej prowadzi prędzej czy później do tego do czego doprowadzili naziści w przedwojennych Niemczech . Zaczęło sie od obrzydzania ludziom w mediach w szkołach Żydów , homoseksualistów ...potem słowa przeszły w czyny tj. pobicia , wybyjanie szyb , publiczne lżenie na ulicy a w konsekwencji doszło do zabijania zastrzykami fenolu ipaleniem w krematoriach . Widac że do dzisiaj wiele ludzi jeszcze nie rozumie tego i nie zdają sobie sprawy do czego mogą znowu doprowadzić . Redakcjo !! czy dalej uważasz to co uważasz ?
panie szatandrzej. Nie powielaj pan głupot , które padły na tej lekcji. To że ktoś tam robił jakieś bzdurne eksperymenty to znaczy, że każdy podobny jest zły ?To ja podam parę innych przykładów. Hitler, Gobbels, Mengele, Frank, Himmler i paru innych gestapowskich zwyrodnialców. Wzorowi ojcowie rodziny, przykładni mężowie i do tego hetero. Czy to znaczy, że wszyscy kochający ojcowie mający normalne rodziny to zwyrodnialcy ? Pomyśl pan nim coś napiszesz.
abajurek33
"Dlatego Kaczor z PiSiorami daje Ci co miesiąc 5 stów"
Coś cisię w głowie pomieszało czy dostałeś pomroczności jasnej? Kaczor nic nie daje! To my dajemy!
Jakbym tobie wziął 2000 a potem dał 500 to też byś napisał. że dostałeś 500 pln ode mnie?
A ja już myślałem, że wszystkich naiwnych wywiało z tego portalu.