Widzę, że wszyscy chcecie słuchać o Bogu. Chcecie, aby wam mówiono, że wszycy są super i wszyscy pójdziemy do Nieba. A jak ksiądz mówi o szatanie i o jego dziełach i o piekle, to jest be. Gdzie wasza wiara mieszkańcy Krosna, gdzie wy podążacie. Czyżby spełniały się słowa na tym pokoleniu mówiące o tym, że jak Bóg przyjdzie drugi raz na ziemię, to czy znajdzie wiarę. Szeroka jest droga prowadząca do piekła. Natomiast do Nieba droga jest wąska i mało ludzi ją wybiera. Ludzie w dzisiejszych czasach są okropnie pogubieni, liczy się tylko pieniądz i "róbta co chceta". Opamiętajcie się, bo w tej chwili rozgrywa sie walka o waszą wieczność, niedajcie się szatanowi, który pod pozorem pięknych słówek sprowadza was na szeroką drogę prowadzącą w przepaść, gdzie będzie płacz i zgrzytanie zębów.
masz tu abajurek mapę pedofilii w Kościele. To przypadki potwierdzone.
https://polskatimes.pl/mapa-pedofilii-w-kosciele-w(...)
Otwórz i sprawdź swoją diecezję przemyską.
więc księdzu katechecie z Guzikówki proponowałbym trochę pokory.
"W których to kościołach diecezji przemyskiej księża są pedofilami?"
abajurek a czy ja pisałem że chodzi o diecezję przemyską??
ale jeśli już to:
"
"Kuria Metropolitalna w Przemyślu wydała oświadczenie dotyczące ks. Michała M., byłego proboszcza z Tylawy skazanego w 2004 r. za molestowanie seksualne dzieci. Stwierdzono w nim, że już w 2003 roku został on zwolniony z funkcji proboszcza i jednocześnie zabroniono mu przebywania na terytorium parafii Tylawa. Został mu też nałożony zakaz głoszenia słowa Bożego."abajurek33
To prawda, że już teraz LGBT ma większe prawa niż my HETERO ja naprawdę nie wiem, czego LGBT sobie jeszcze życzy. Jak wyrzucą z pracy zwykłego człowieka powiedzmy szczerze normalnego polaka np 100 osób to wszystko jest OK natomiast jak wyrzucą 1 geja to jest afera bo to mniejszość, bo to dyskryminacja i tym podobne bzdury. Wygląda na to, że 100 HETERO nie zostało zdyskryminowanych tylko ten jeden HOMO tak. Jakieś karty LGBT+ im się niby należą bo są zdeklarowanymi LGBT. To wygląda tak, jakby HETERO był tego drugiego sortu a dla LGBT otwiera się kariera. Czemu GEJ nie awansował, czemu nie dostał podwyżki? A ja się pytam czemu miliony normalnych polaków też nie dostały!!! BO GEJOWI SIĘ PO PROSTU NALEŻY TYLKO Z JEDNEGO TYTUŁU:
BO POPROSTU JEST GEJEM. LUDZIE, ZATRZYMAJMY TO!!!
Dla mnie może być nawet kosmitą ale dlaczego ma mieć z tego tytułu lepsze warunki niż zwykły HETERO? Ponoć w Polsce wszyscy ludzie są równi... tylko, że towarzystwo LGBT jest równiejsze - a na to w DEMOKRACJI nie ma zgody!!!
Wdziera się do nas nowe neomarksistowskie, tęczowe zagrożenie dla Rodziny, Polski, Kościoła. Ideologia LGBT jest podobnie zakłamana jak komunizm, a na miejscu Boga stawia się ateizm, żądze, zboczenia i dewiacje. Jest to zdecydowana mniejszość społeczeństwa, ale za to bardzo krzykliwa i agresywna. Robią wszystko, aby zastraszyć większość, pozbawić ją prawa do wygłaszania normalnych poglądów i narzucić im swoje zboczenia jako normę. My większość na to nie pozwolimy.
abajurek33
Ty tak bardzo wierzysz w uczciwość księży? Mam do ciebie jedno pytanie: Czy wierzysz w to, że jeden bezdomny z Warszawy oddał ojcu Rydzykowi dwa wypasione samochody a potem biedak zmarł? Bo ja wybacz jakoś w to nie wierzę. Odpowiedz szczerze na forum co by wszyscy przeczytali opinię człowieka o bezgranicznym zaufaniu do uczciwości naszych duchownych.
W których to kościołach diecezji przemyskiej księża są pedofilami? Skoro wiesz to ujawnij. I przestań rzucać bezpodstawne oszczerstwa i oczerniać wspaniałch, mądrych kapłanów. Nauczyły was szmatławe media rzucania haseł, które łapiecie jak ryba przynętę.
ehh moze kiedyś jakis katecheta który ma trochę empatii zajmie się zorganizowaniem lekcji/katechezy poświęconej przeprosinom za przypadki pedofilii w kościele...
Panie Kazanecki, historia bliźniaków których eksperyment doprowadził do samobójstwa jest prawdziwa. Nie wiem czy ksiądz opisał dokładnie o kogo chodzi ale w sieci jest sporo informacji na temat Davida Reimera i jego brata bliźniaka oraz eksperymentu przeprowadzonego przez Johna Moneya - jednego z twórców i propagatorów ideologii gender.