DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
„Transseksualiści do szpitala psychiatrycznego”. Kontrowersyjna lekcja religii w II LO

abajurek33

To prawda, że już teraz LGBT ma większe prawa niż my HETERO ja naprawdę nie wiem, czego LGBT sobie jeszcze życzy. Jak wyrzucą z pracy zwykłego człowieka powiedzmy szczerze normalnego polaka np 100 osób to wszystko jest OK natomiast jak wyrzucą 1 geja to jest afera bo to mniejszość, bo to dyskryminacja i tym podobne bzdury. Wygląda na to, że 100 HETERO nie zostało zdyskryminowanych tylko ten jeden HOMO tak. Jakieś karty LGBT+ im się niby należą bo są zdeklarowanymi LGBT. To wygląda tak, jakby HETERO był tego drugiego sortu a dla LGBT otwiera się kariera. Czemu GEJ nie awansował, czemu nie dostał podwyżki? A ja się pytam czemu miliony normalnych polaków też nie dostały!!! BO GEJOWI SIĘ PO PROSTU NALEŻY TYLKO Z JEDNEGO TYTUŁU:

BO POPROSTU JEST GEJEM. LUDZIE, ZATRZYMAJMY TO!!!

Dla mnie może być nawet kosmitą ale dlaczego ma mieć z tego tytułu lepsze warunki niż zwykły HETERO? Ponoć w Polsce wszyscy ludzie są równi... tylko, że towarzystwo LGBT jest równiejsze - a na to w DEMOKRACJI nie ma zgody!!!

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA