Po pierwsze beda kupowac " na zapas" wiec czasami wiecej niz trzeba a ze zmarnowac sie nie moze to wiadomo co, po drugie malin i przedsiebiorczych ludzi nke brakuje, sklep zamkniety? luzik przyjdz do mnie ja mam ;), po trzecie za granicami miasta w jakims Gieesie bedzie ok, kolega niepijacy pojedzie ;). Rozwiazan kest i tak sporo, ale najlepszym bedzie zapamietac przy wyboraxh kto byl za ;).pozdrawiam.
jak co teraz będzie! ZDROWIEJ będzie! tak samo jak z zakazem handlu w niedziele święta....
Drobna rada dla niedopitych:
Apteka w kwadraciaku czynna całą dobę można tam kupić spirytus salicylowy, acnosan, wodę brzozową i inne wynalazki rodem z PRL-u.
PRZED URZYCIEM SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ :)
magdus3658
"Przecież to tak jakby wprwadzić zakaz sprzedaży mięsa w piątek"
Masz rację... albo handlu w niedzielę :) Siedzą, żrą za naszą kasę a żeby nie było nudno ani im ani nam to wymyślają bzdety jakieś. Jeżeli ktoś jeszcze ma jakiś bzdurny lub głupkowaty pomysł niech wrzuca śmiało wystarczy poparcie 0,8% mieszkańców.
Jest w tym jakiś sens? Przecież to tak jakby wprwadzić zakaz sprzedaży mięsa w piątek..
Podobieństwa i różnice (dla tych co nie pamiętają lub nie było ich jeszcze na świecie)
https://www.youtube.com/watch?v=7MHPrdAbse0
Czyżby powtórka z rozrywki?
Prawdziwy dżentelmen,takich niuansów jak nocna probibicja, nawet nie zauważa
...
ps sorki za literowki, maliny zapewne tez sa ale chodzilo mi o meliny:)