a propos handlowa uczciwość...i równa konkurencja...
https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/2949(...)
To palma na rynku też pewnie trefna???
errata: "studentki " i " torturować"
Te które nie przyszły są oczywiście "odważne inaczej".
Odważne jesteście krosnieńskie studntki,licealistki ,młode kobiety. Nie przyszłyście na demonstrację.Będziecie tak samo odważne,kiedy zaczną was tortuować w majestacie prawa?
Frekwencji zbyt dużej nie bedzie bo w takim zaścianku ludzie czują się zastraszeni i zaszczuci. Boją się o pracę i różne szykany. Już teraz lecą gromy na potencjalnych protestujących. Szczerze mówiąc podziwiam za odwagę tych, którzy przyjdą. W pisowskim państwie to duża odwaga. Jęśli PiS vdojdzie do wladzy w tym miescie to będzie oznaczać już ostatni taki protest. Następne zostaną spacyfikowane przez policję ( chyba że tak jak śląscy policjanci odmówili udziału w szopce smoleńskiej w Warszawie, tak nasi postapią podobnie)
Reaktywator
Przytocki co chciałeś udowodnić tym wpisem, skalę nieprawidłowości, wyeksponować szarą strefę?Dowiemy się dziś, jak liczna jest grupa krośnieńskich feministek.
Czekamy zatem na film z drona:)
A nie, filmu nie będzie bo ciężko będzie tak wykadrować, żeby ukryć małą liczbę uczestników... Czekamy zatem na wykadrowane zdjęcia ;)
Przyjeżdżają Niemki, Słowaczki, Węgierki, ale to Polkę najłatwiej rozpoznać w poczekalni. Cała się trzęsie, boi się własnego cienia. Podobnie zachowują się tylko muzułmanki - opowiada OKO.press asystentka językowa wiedeńskiej kliniki, w której ciążę przerywa co najmniej 10 Polek tygodniowo. Gdy chętnych jest więcej, odsyłają do innych klinik
„Pewnego dnia idę do kliniki, a pod nią stoi trzech wyklętych. Jeden w koszulce z Rotmistrzem Pileckim, drugi – Polską Walczącą, trzeci – Tarnów, miasto prawdziwych patriotów. Myślę – będą kłopoty. Mówię: „Panowie, spadać mi z tym orłem i godłem spod kliniki. Czy pół Wiednia ma wiedzieć, że Polki są w środku? A oni spokojnie: «Bo Kasia jest w środku». Faktycznie, wchodzę na górę widzę dziewczynę wytatuowaną w wilki i orły. Przyjechała na zabieg” – opowiada OKO.press Anna, która od 2008 roku pracuje w wiedeńskiej klinice aborcyjnej jako asystentka językowa. Jej rolą jest przeprowadzenie wywiadu i opieka na miejscu.
może tak to bedzie widoczne....