Coś dla oburzonych: DLACZEGO JAKIŚ STARY DZIAD Z KURII, ALBO POSEŁ, PO 70-TCE MA DECYDOWAĆ, ZA MNIE CZY MAM URODZIĆ CHORE DZIECKO, CZY NIE?, to MY KOBIETY zachodzimy w ciążę, MY KOBIETY, dbamy o tę ciąże i MY KOBIETY RODZIMY DZIECI WIĘC PROSZĘ PANOWIE SIĘ NIE WYPOWIADAĆ W TEJ SPRAWIE BO WASZE ZDANIE JEST G... NO ZNACZĄCE W TEJ KWESTII I TO JA CHCE ZDECYDOWAĆ CZY USUNĘ CHORE DZIECKO, CZY BĘDĘ CHCIAŁA GO WYCHOWAĆ, BO BĘDĘ MIAŁA DO TEGO WARUNKI, a ksiądz czy sędzia mi w tym na pewno nie pomogą, KAŻDY MA SWOJE SUMIENIE I NIE REGULUJMY GO PRAWEM, bo aborcję będą się i tak dokonywały, tylko za granicą Amen.
Oj to już od 25 lat od kiedy zmieniono prawo to ciągle przychodzi ten brak zrozumienia sprawy. Mianowicie kobieta absolutnie nie chce wykonywać aborcji. Kobieta jedynie chce mieć poczucie komfortu jaki daje możliwość wykonania aborcji gdy dojdzie do ciąży po gwałcie, bądź ciąża naraża ją na utrate zdrowia.
Kade52, protest miał być pod biurem Piotrowicza, ale przeniesiono go. "Gazeta Wyborcza" ma nieaktualne informacje
Protest przeciwko skandalicznej ustawie - owszem, ale jednocześnie bez rozszerzania dzisiejszego kompromisu dopuszczającego aborcję w 3 przypadkach. To, że większość Europy pozwala sobie na usuwanie ciąż do 12 tygodnia nie oznacza, że my musimy to robić. Sprawa jest prosta - idziesz do łóżka, liczysz się z konsekwencjami.
:)
Dlaczego Redakcja Portalu K24 nie napisze prawdy i kryje osobę Piotrowicza zarazem w tym komunikacie.
Gdzie indziej piszą pod takim tytułem:
"Czarny piątek" w Krośnie przed biurem Stanisława Piotrowicza, posła PiS"http://rzeszow.wyborcza.pl/rzeszow/7,34962,2317402(...)
Kim dla Redakcji jest poseł Piotrowicz? Strachem?
Przyjdę, z 35-osobową babską ekipą