O "kurna chata"! Jaki jaskrawy przykład wschodnioeuropejskiego zaściankowego Prawicjonisty. Szowinizm i tępota aż kapie z takich wpisów.
Już myślałam, że chodzi o jakieś tygrysy, które będą sprowadzone do Krosna :). Widać, że Krosno24 nie ma o czym robić konkretnych reportaży.
Serio ? Zamiast na Krosno 24 pisać o czymś sensonwym typu ; "nowe miejsca pracy w Krośnie","Rozwoj miasta pod względem inwestycyjnym","Poprawa zycia w Krośnie","Nowe,darmowe warsztaty". To piszą o jakiś głupich kotach !! Takie moje zdanie ...
Że aż przekolorowany książkowy przykład zachodnioeuropejskiego Lewicjonisty. Błyszczy nawet groteską.
Mam wrażenie, że bez takich pozytywnych "wariatów" Bóg dawno by już stracił do homo sapiensów cierpliwość ;-) Co za dawka jasnej strony mocy! Gratuluję takiego, radosnego podejścia do życia i powodzenia!
-A czy ty myślisz, że to taka prosta sprawa wysiąść na plaży w Afryce, złapać w siatkę silnego, zwinnego kota i wywieźć go za ocean?– Chyba nie.– No jasne, że nie. Udało im się to, ponieważ wywozili tylko takie, co nie potrafiły spier**lić przed siatką, albo byly najwiekszymi głąbami w kocim plemieniu i wódz ich sprzedawał za worek kocimimiętki, bo i tak nie miał z nich żadnego pożytku. I ci wszystie nieudacznicy pojechali do Krosna. Okociły się, porobili małe kotki, świat poszedł do przodu. Pojawiły się drapaki, laserowe wskaźniki , itp, ale co z tego, jeżeli ich serca pompują tę samą krew. Są potomkami sierściucha, który dał się złapać w siatkę na własnym podwórku. Dlatego nie uważam, że naszym kotom brakuje luzu, kapujesz?
Super Ania też bym tak zrobiła, kotki są słodkie, kto kocha zwierzęta jest wielkim człowiekiem a Ty jesteś MEGA
Poprzez nastawienie do zwierząt wyraża się postawa wobec ludzi. Społeczniczy, obrońcy zwierząt pomagają ludziom zrozumieć co jest najważniejsze w tym świecie.
To jest bohaterka :) czy tego chcecie czy nie.