Odezwal się forumowy zyeb który wszystkich wkoło sądem straszył:):):) " oj będzie się działo":)
Jeśli firma Twist poczuła się urażona? To moim skromnym zdaniem, powinni zaprosić krytykującego gościa do lokalu. I dać mu tyle żarcia, żeby zmienił zdanie. Ba... nawet zawinąć mu resztę w styropianowe opakowanie i żeby se zabrał do domu. Nie szkoda kasy na "papugę", która wydoi was na tysiące?
Byłem w Państwa lokalu w ostatnim czasie jako klient na daniu dnia, więc moja opinia jest w pełni autentyczna i opiera się na rzeczywistych doświadczeniach. Nie mam nic wspólnego z żadnymi konfliktami rodzinnymi ani prywatnymi uprzedzeniami. Próba uciszania klientów wezwaniami prawnymi i zarzucanie im kłamstwa tylko dlatego, że ocena była krytyczna, jest bardzo nieprofesjonalna. Wygląda na to, że merytoryczna krytyka potraw czy obsługi przeszkadza jedynie Pani Manager, która zamiast wyciągnąć wnioski, woli szukać teorii spiskowych.
Ostatni post @twistkrosno wnosi zupełnie coś nowego co zmienia podtać rzeczy, ale uprzednie cyt. "Jeżeli uważa Pan, że Pańska ocena co do obsługi oraz wyżywienia w Restauracji - Hotelu TWIST jest zasadna to doskonale Pan wie, że należy skontaktować się z właścicielem Restauracji. .." mówiło coś absolutnie innego.
Oczywisty jest, że można umieszczać opinie na temat obiektu czy wyżywienia. Natomiast nie zgadzamy się umieszczanie opinii od klientów i skonfliktowanych członków rodziny, którzy działają z pobudek prywatnych nie mających nic wspólnego z rzetelną opinią. Do Pana M. zostało wystosowane wezwanie, gdyż w podanym okresie nie przebywał w hotelu i nie jest to jego pierwsze działanie skierowane przeciwko Restauracji - Hotel TWIST niezgodne z prawem.
no i zawsze możesz skontaktować się z nimi
"to doskonale Pan wie, że należy skontaktować się z właścicielem Restauracji." - a to już jest mega przegięcie
Szkoda kasy na „papugę”, zwłaszcza gdy Anna Kasza – manager i osoba decyzyjna w tej restauracji – sama nie potrafi utrzymać powagi przy czytaniu opinii z Google. Ja tam na pewno nie wrócę. Czekam teraz wyłącznie na oficjalne przeprosiny od pani RADCA PRAWNEGO za to żenujące straszenie sądem