DYSKUSJE
PiS to partia populistyczna
reaktywator
23.12.2024 22:43

A jednak mój komentarz na tamtym portalu się ukazał więc przepraszam, choć przez około co najmniej pół godziny się nie ukazywał i nie było go do czasu gdy tamtą treść tutaj opublikowałem. Daje mi to jednak do mysłenia jak to jest, że się jednak ukazuje, ale nie zgadza mi się godzina faktycznej publikacji z godziną wysłania przeze mnie...

reaktywator
na forum od listopada 2017
reaktywator
23.12.2024 08:11

Na innym krośnieńskim niby portalu trafiłem na temat pt."Ośrodek dla nielegalnych migrantów z Bliskiego Wschodu i Afryki ma powstać w Krośnie?" gdzie aż roi się się od manipulacji i nie tylko... Wybrałem urywek z treści i usiłowałem zamieścić komentarz o treści:

"Zarządzie Komitetu Prawo i Sprawiedliwość w Krośnie, czy wy wzorem centrali musicie ciągle łżeć i manipulować?W jednym zdaniu --'15 października 2023 r., w Ogólnokrajowym Referendum, Krośnianie zagłosowali w liczbie 13 tysięcy 878 osób, czyli ponad 97% spośród głosujących w referendum, PRZECIW przyjęciu tysięcy nielegalnych imigrantów z Bliskiego Wschodu i Afryki" -- fałszu, półprawd i manipulacji co niemiara - nie wiecie, że referendum było nieważne ze względu na niską frekwencję, skąd wzięliście te 97 % skoro podaliście tylko liczbę 13 tysięcy 878 Krośnian którzy w ogóle zagłosowali itp?Czy na prawdę uważacie Krośnian za tak "ciemny lud", że kupi te Wasze "strachy na Lachy"?

demaskator"...

... no i jak się spodziewałem komentarz nie został zamieszczony więc zamieszcam go tutaj:)

Żeby było śmieszniej, pod polem na komentarz jest tam również taka treść:

"Szanowny Czytelniku! Pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treść zamieszczonego wpisu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas redakcja@krosnocity.pl lub użyj przycisku zgłoś nadużycie." więc niniejszym powiadamiam was...

reaktywator
reaktywator
09.09.2024 10:11

Nie wierzę, że Kubica to aż taki idiota, nawet jeśli Jarek mu tego nie powie przy propozycji...

Ponoć ma być kasting z dywanem czerwonym na wybigu, z prezentacją -"młody, wysoki, okazały, przystojny, mieć rodzinę, bardzo dobrze znać język angielski, a najlepiej dwa języki, być obyty międzynarodowo" - główny juror to pływająca kaczka (nie kaczor, kaczka na pocieszenie, że nie może startować)), a zwycięzcą zostaje gościu z największą ilością kwaknięć...

reaktywator
Nostradamus
09.09.2024 06:15

Robert Kubica to plan Jarka na wybory!!

Nostradamus
reaktywator
06.09.2024 10:55

PiS:

Partia złych twarzy, skażonych chciwością i nikczemnością

Kiedy myślimy o PiS, od razu na myśl przychodzą obrzydliwe twarze, które już na stałe zapisały się w historii jako symbole chciwości, nikczemności i bezwzględnej władzy. Ta partia, która kiedyś próbowała kreować się na obrońcę zwykłych ludzi, dziś jest zlepkiem postaci, którym nie da się przypisać nic innego, jak tylko bezgraniczna chciwość i cyniczne dążenie do władzy za wszelką cenę.

Twarze PiS to twarze ludzi, którzy przez lata żerowali na systemie, gromadząc bogactwa i przywileje, jednocześnie upokarzając swoich przeciwników politycznych. Czyż można zapomnieć o ich pazerności, kiedy miliony z naszych podatków płynęły szerokim strumieniem w kierunku politycznych kolesiów? Czy ci ludzie, tak skażeni żądzą władzy i pieniędzy, mają jeszcze czelność nazywać siebie “sprawiedliwymi”?

wiesci24.pl/2024/09/06/pis-partia-zlych-twarzy-ska(...)/

reaktywator
haash
03.09.2024 18:23

Jeśli wspierasz Polskę, to nie finansuj karłowatych zlodziei.

haash
na forum od czerwca 2022
skynet
01.09.2024 14:28

Brakuje siana - dzwoń do bociana.

skynet
salvator_mundi
01.09.2024 13:48

Kaczyński grzmi po decyzji PKW. Prosi wyborców o przelewy

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,31266355,(...)

Rok temu ludzie ostrzegali - pogonimy PIS i będziecie mieli za swoje pisowcy! Złodziestwo, prywata i beczelność się skończyły.

salvator_mundi
na forum od września 2021
reaktywator
15.08.2024 22:53

15 lat więzienia grozi byłemu europosłowi PiS. Kot spaślak Kaczyńskiego w końcu z zarzutami!

wiesci24.pl/2024/08/15/15-lat-wiezienia-grozi-byle(...)/

reaktywator
reaktywator
15.08.2024 22:51

Jarosław Kaczyński: flejtuch i cham, który służy interesom Rosji?

wiesci24.pl/2024/08/14/jaroslaw-kaczynski-flejtuch(...)/

reaktywator
/4
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA