DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
Polityka » PiS to partia populistyczna

Na innym krośnieńskim niby portalu trafiłem na temat pt."Ośrodek dla nielegalnych migrantów z Bliskiego Wschodu i Afryki ma powstać w Krośnie?" gdzie aż roi się się od manipulacji i nie tylko... Wybrałem urywek z treści i usiłowałem zamieścić komentarz o treści:

"Zarządzie Komitetu Prawo i Sprawiedliwość w Krośnie, czy wy wzorem centrali musicie ciągle łżeć i manipulować?W jednym zdaniu --'15 października 2023 r., w Ogólnokrajowym Referendum, Krośnianie zagłosowali w liczbie 13 tysięcy 878 osób, czyli ponad 97% spośród głosujących w referendum, PRZECIW przyjęciu tysięcy nielegalnych imigrantów z Bliskiego Wschodu i Afryki" -- fałszu, półprawd i manipulacji co niemiara - nie wiecie, że referendum było nieważne ze względu na niską frekwencję, skąd wzięliście te 97 % skoro podaliście tylko liczbę 13 tysięcy 878 Krośnian którzy w ogóle zagłosowali itp?Czy na prawdę uważacie Krośnian za tak "ciemny lud", że kupi te Wasze "strachy na Lachy"?

demaskator"...

... no i jak się spodziewałem komentarz nie został zamieszczony więc zamieszcam go tutaj:)

Żeby było śmieszniej, pod polem na komentarz jest tam również taka treść:

"Szanowny Czytelniku! Pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treść zamieszczonego wpisu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas redakcja@krosnocity.pl lub użyj przycisku zgłoś nadużycie." więc niniejszym powiadamiam was...

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA