Najzdrowsze jest zbilansowana i różnorodna dieta, taka nie będzie powodować niedoborów. Jedyne, co warto suplementować to witaminę D. Ja chodziłam do dietetyka z Projekt Zdrowie, żeby schudnąć i dzięki temu nauczyłam się sama komponować dla siebie odpowiednie posiłki. Polecam https://projektzdrowie.info/. Po skończonej diecie jest mi znacznie lżej żyć zdrowiej.
Wow serio? Biedronkowym nieukom w białych skarpetkach nic nie zaszkodzi:):):)
Wow serio? te obficie pryskane też? czy te które są zerwane niedojrzale i płyną statkiem?
nie trzeba suplementować witamin, kiedy je się zdrowo np. superfoods kedu.pl/polskie-superfoods-top-10-najzdrowszych-po(...)
MAGNEZ-krol zycia glosi Polskie Towarzystwo Magnezjologiczne.Aktywuje blisko 320 aminokwasow.Wielkim jego progatatorem byl jeden z ojcow polskiej medycyny prof Julian Aleksandrowicz.
Wiekszosc populacji ma niedobory tego pierwiastka.
Najlepsza forma doustna to cytrynian magnezu oraz taurynian i dyglicynian
Elo,żona cały czas mi mówi żebym się wziął za siebie, chciałbym w końcu tak na powanie. Gdzie kupie dobre i sprawdzone suple ?
Trwa szał suplementów, który wielu poszkodzi. Nie tak dawno apteki reklamowały heroinkę, morfinkę, kodeinkę, opium, arszenik na różne dolegliwości, może więc trochę umiaru