DYSKUSJE
Protest przeciwko wycince drzew na Wojska Polskiego. "PrzyWIĄZani do wiązów" [RELACJA VIDEO]
naopak
na forum od stycznia 2025
owsikjerzyk
31.07.2025 14:46

Nihil novie. Jeśli będziemy słuchać argumentów zielonych, to w mieście nic nowego nie powstanie. Gdyż zacietrzewiona grupa zielonych malkontentów wszystko zablokuje.

Shadow jeśli będziesz słuchał alkoholika piwnego na usługach wodza. To będziesz zbierał na podcieniach na nalewkę. A w zimie chodził w trampkach z miśkiem. ;-D

owsikjerzyk
na forum od lipca 2025
owsikjerzyk
30.07.2025 19:44

@shadow 1965 przestań kopać się z koniem. To przecież betonowy forumowy nieprzezbyty troll. Uważam że te spruchniałe lipy i inne krzaki trzeba wyciąć. Przebudować to zasr**w rondo, posadzić nowe ładne drzewa i będzie galanto.

owsikjerzyk
na forum od lipca 2025
shadow1965
30.07.2025 12:13

czteropak1234

Skąd ta mowa nienawiści??? Ja akurat nie muszę się wyprowadzać bo Jestem na rencie i pamiętam potęgę Krosna gdy były huty szkła była lnianka, WSK było zakładem wojskowym działała paciara czyli fabryki przetwórstwa owocowo warzywnego, fabryka obuwia sportowego i wiele wiele innych zakładów pracy były hotele robotnicze jeździły autobusy zakładowe zbierały pracowników ze wsi do zakładów pracy i tak dalej. Fakt że gdy musisz spisać umowę na przykład o przyłącz prądu to musisz jechać do Jasła na Komisję ZUS też do Jasła niedługo całą administrację przeniosą do Jasła a Krosno zaorają bo skoro taka droga ziemia to niech sama na siebie zarabia. Chętnie zamienie mieszkanie w Krośnie za mieszkanie w Jaśle ze względu na bliskość do ZUS-u do energetyki no i oczywiście tam jest dużo więcej zieleni a jeżeli wolisz żyć na betonowej pustyni to jest twoja sprawa. A ty dalej stój sobie koło mcdonalda i zbieraj na kanapki i czteropak chociaż to co piszesz to prawdopodobnie po 1,2,3,4 czteropakaach. Bałwanku śniegowy,

shadow1965
na forum od listopada 2018
czteropak1234
30.07.2025 06:59

Shabowy1865

Jedyne co na razie wynotowałem to idiotę, który na Krośnieńskim portalu wychwala, Jasło. Jak tak dobrze tam zarabiają to się tam wyprowadź matole. A te grzmoty z RJS na blachach co ich tak lubisz to powinny mieć tu zakaz wjazdu, bo jeżdzić nie umieją zwłaszcza po skrzyżowaniach, a o parkowaniu nie wspomnę. Pewnie tak zajęci liczeniem kasy zarobionej w Jaśle HAHAHAA!!! Widzę, że masz dużo doświadczenia w żebraniu pod sklepami, pod którą Biedronką stoisz? Dam ci na "kole" capie.

czteropak1234
na forum od listopada 2017
shadow1965
29.07.2025 15:05

czteropak1234

"Skoro takie to Jasło rozwinięte to co tu robi tyle aut z rejestracją RJS, na McDonalda przyjeżdżają codziennie?"

Bo tam to dobrze zarabiają i ich stać przyjechać do Krosna do mc Donalda codziennie na frytki, kole i burgera, a widzę że ty nie masz nic innego do roboty tylko stoisz pod mac Donaldem i sępisz na czteropak. Stąd wiesz ile samochodów i skąd przyjeżdża do Krosna, ale ja się nie dziwię że to robisz bo w Krośnie nie ma nic innego do roboty to czymś się trzeba zająć a skoro masz takie hobby notujesz sobie rejestrację pod mcdonaldem który dał piątkę a który dziesiątkę a który nie dał nic to już jest twoja sprawa.

shadow1965
czteropak1234
29.07.2025 07:23

Shadow1965

No oczywiście, że w Krośnie nie ma żadnych większych firm, Hutę zamknęli, Goodrich też Delphi padło, nie mówiąc już o Cellfascie, Zniczplaście czy Ebie. Za to Nowy Styl pod Jasłem zatrudnia pół Krosna, nie? Idż się lecz palancie. Pewnie sam dymasz w tym NS na jakimś automacie to i zamiast mózgu masz automat. Skoro takie to Jasło rozwinięte to co tu robi tyle aut z rejestracją RJS, na McDonalda przyjeżdżają codziennie? Weź się nie błaźnij.

czteropak1234
shadow1965
28.07.2025 17:44

czteropak1234

Ja akurat jestem z Krosna. W Krośnie nie ma żadnych większych firm powiedz mi błaźnie dlaczego w takim razie z Krosna dojeżdżają do Nowego Stylu skoro tam jest tania siła robocza. W Krośnie za to nie ma miejsc pracy nawet dla taniej siły roboczej. Natomiast mamy strefę inwestycyjną jakoś nie widzę chętnych. W sumie to pociągiem najdalej do niedawna dojeżdżaliśmy do Jasła tam przesiadka i można mówić o dalszej podróży. Z Krosna jest nawet trudno wyjechać a komunikacja nawet na terenie miasta nie dość że jest pod psem to jeszcze droga. Piszesz że nie ma tam niczego co warte byłoby wspomnienia. A w Krośnie są tylko wspomnienia po dawnych dużych zakładach pracy. Skoro Jasło nie miało strefy inwestycyjnej i inwestorzy inwestują w Jaśle a pracownicy tam dojeżdżają z Krosna czemu Krosno nie zaproponowało konkurencyjnej ceny??? Przecież to nie są małe pieniądze a podatki które otrzymałoby nasze miasto obecnie bierze Jasło,

shadow1965
jacekb61
28.07.2025 07:52

zostawcie drzewa

jacekb61
na forum od maja 2018
czteropak1234
28.07.2025 06:57

Shadow, zimny kompresik sobie na czółko przyłoż to ci przejdzie. Uwaga - gość powiedział, że w Jaśle biznes kwitnie!!! HAHAHA!!! Sam chyba jesteś z jasła. Jak taki biznes tamkwitnie to co robi codziennie pół jasła w Krośnie??? Ogranij się niemoto. JEDYNE co w Jaśle przyciągnęłó Nowy Styl to tania ziemia i tania siła robocza pajacu, Nie ma tam poza tym NIOCZEGO co byłoby warte wspomnienia nawet, no może poza biletem do Krosna! Nara!

czteropak1234
/3
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA
Reklamę wyświetlono 26982 razy