Nihil novie. Jeśli będziemy słuchać argumentów zielonych, to w mieście nic nowego nie powstanie. Gdyż zacietrzewiona grupa zielonych malkontentów wszystko zablokuje.
Shadow jeśli będziesz słuchał alkoholika piwnego na usługach wodza. To będziesz zbierał na podcieniach na nalewkę. A w zimie chodził w trampkach z miśkiem. ;-D
@shadow 1965 przestań kopać się z koniem. To przecież betonowy forumowy nieprzezbyty troll. Uważam że te spruchniałe lipy i inne krzaki trzeba wyciąć. Przebudować to zasr**w rondo, posadzić nowe ładne drzewa i będzie galanto.
czteropak1234
Skąd ta mowa nienawiści??? Ja akurat nie muszę się wyprowadzać bo Jestem na rencie i pamiętam potęgę Krosna gdy były huty szkła była lnianka, WSK było zakładem wojskowym działała paciara czyli fabryki przetwórstwa owocowo warzywnego, fabryka obuwia sportowego i wiele wiele innych zakładów pracy były hotele robotnicze jeździły autobusy zakładowe zbierały pracowników ze wsi do zakładów pracy i tak dalej. Fakt że gdy musisz spisać umowę na przykład o przyłącz prądu to musisz jechać do Jasła na Komisję ZUS też do Jasła niedługo całą administrację przeniosą do Jasła a Krosno zaorają bo skoro taka droga ziemia to niech sama na siebie zarabia. Chętnie zamienie mieszkanie w Krośnie za mieszkanie w Jaśle ze względu na bliskość do ZUS-u do energetyki no i oczywiście tam jest dużo więcej zieleni a jeżeli wolisz żyć na betonowej pustyni to jest twoja sprawa. A ty dalej stój sobie koło mcdonalda i zbieraj na kanapki i czteropak chociaż to co piszesz to prawdopodobnie po 1,2,3,4 czteropakaach. Bałwanku śniegowy,
Shabowy1865
Jedyne co na razie wynotowałem to idiotę, który na Krośnieńskim portalu wychwala, Jasło. Jak tak dobrze tam zarabiają to się tam wyprowadź matole. A te grzmoty z RJS na blachach co ich tak lubisz to powinny mieć tu zakaz wjazdu, bo jeżdzić nie umieją zwłaszcza po skrzyżowaniach, a o parkowaniu nie wspomnę. Pewnie tak zajęci liczeniem kasy zarobionej w Jaśle HAHAHAA!!! Widzę, że masz dużo doświadczenia w żebraniu pod sklepami, pod którą Biedronką stoisz? Dam ci na "kole" capie.
czteropak1234
"Skoro takie to Jasło rozwinięte to co tu robi tyle aut z rejestracją RJS, na McDonalda przyjeżdżają codziennie?"
Bo tam to dobrze zarabiają i ich stać przyjechać do Krosna do mc Donalda codziennie na frytki, kole i burgera, a widzę że ty nie masz nic innego do roboty tylko stoisz pod mac Donaldem i sępisz na czteropak. Stąd wiesz ile samochodów i skąd przyjeżdża do Krosna, ale ja się nie dziwię że to robisz bo w Krośnie nie ma nic innego do roboty to czymś się trzeba zająć a skoro masz takie hobby notujesz sobie rejestrację pod mcdonaldem który dał piątkę a który dziesiątkę a który nie dał nic to już jest twoja sprawa.
Shadow1965
No oczywiście, że w Krośnie nie ma żadnych większych firm, Hutę zamknęli, Goodrich też Delphi padło, nie mówiąc już o Cellfascie, Zniczplaście czy Ebie. Za to Nowy Styl pod Jasłem zatrudnia pół Krosna, nie? Idż się lecz palancie. Pewnie sam dymasz w tym NS na jakimś automacie to i zamiast mózgu masz automat. Skoro takie to Jasło rozwinięte to co tu robi tyle aut z rejestracją RJS, na McDonalda przyjeżdżają codziennie? Weź się nie błaźnij.
czteropak1234
Ja akurat jestem z Krosna. W Krośnie nie ma żadnych większych firm powiedz mi błaźnie dlaczego w takim razie z Krosna dojeżdżają do Nowego Stylu skoro tam jest tania siła robocza. W Krośnie za to nie ma miejsc pracy nawet dla taniej siły roboczej. Natomiast mamy strefę inwestycyjną jakoś nie widzę chętnych. W sumie to pociągiem najdalej do niedawna dojeżdżaliśmy do Jasła tam przesiadka i można mówić o dalszej podróży. Z Krosna jest nawet trudno wyjechać a komunikacja nawet na terenie miasta nie dość że jest pod psem to jeszcze droga. Piszesz że nie ma tam niczego co warte byłoby wspomnienia. A w Krośnie są tylko wspomnienia po dawnych dużych zakładach pracy. Skoro Jasło nie miało strefy inwestycyjnej i inwestorzy inwestują w Jaśle a pracownicy tam dojeżdżają z Krosna czemu Krosno nie zaproponowało konkurencyjnej ceny??? Przecież to nie są małe pieniądze a podatki które otrzymałoby nasze miasto obecnie bierze Jasło,
Shadow, zimny kompresik sobie na czółko przyłoż to ci przejdzie. Uwaga - gość powiedział, że w Jaśle biznes kwitnie!!! HAHAHA!!! Sam chyba jesteś z jasła. Jak taki biznes tamkwitnie to co robi codziennie pół jasła w Krośnie??? Ogranij się niemoto. JEDYNE co w Jaśle przyciągnęłó Nowy Styl to tania ziemia i tania siła robocza pajacu, Nie ma tam poza tym NIOCZEGO co byłoby warte wspomnienia nawet, no może poza biletem do Krosna! Nara!
www.pap.pl/aktualnosci/dlaczego-woda-zalewa-polski(...)