DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
Protest przeciwko wycince drzew na Wojska Polskiego. "PrzyWIĄZani do wiązów" [RELACJA VIDEO]

czteropak1234

Ja akurat jestem z Krosna. W Krośnie nie ma żadnych większych firm powiedz mi błaźnie dlaczego w takim razie z Krosna dojeżdżają do Nowego Stylu skoro tam jest tania siła robocza. W Krośnie za to nie ma miejsc pracy nawet dla taniej siły roboczej. Natomiast mamy strefę inwestycyjną jakoś nie widzę chętnych. W sumie to pociągiem najdalej do niedawna dojeżdżaliśmy do Jasła tam przesiadka i można mówić o dalszej podróży. Z Krosna jest nawet trudno wyjechać a komunikacja nawet na terenie miasta nie dość że jest pod psem to jeszcze droga. Piszesz że nie ma tam niczego co warte byłoby wspomnienia. A w Krośnie są tylko wspomnienia po dawnych dużych zakładach pracy. Skoro Jasło nie miało strefy inwestycyjnej i inwestorzy inwestują w Jaśle a pracownicy tam dojeżdżają z Krosna czemu Krosno nie zaproponowało konkurencyjnej ceny??? Przecież to nie są małe pieniądze a podatki które otrzymałoby nasze miasto obecnie bierze Jasło,

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA
Reklamę wyświetlono 27468 razy