Wstydzę się za polski kościół. Sprzedajny, zachłanny, zaprzeczający naukom Boga.
Dla pustych łbów wypisujący dzikie komentarze o agitacji koscioła gdy wstępowaliśmy do unii wszyscy politycy popierali agitację koscioła za wstąpieniem polski od lewa do prawa więc teraz może zamilkną a tu wielu komentujących to zwolennicy tego pana o niemieckim życiorysie
Ja mam pytanie do tego klechy czy on wie ze gdy snusi był alfonsio to nie był jeszcze żonaty? Drugie pytanie , już żonaty katolik i jego zona katoliczka jak hieny wyłudzili mieszkanie od uzależnionego, schorowanego staruszka i za nie nie zapłacili a dokonali tego gdy ten siedział w więzieniu. Czy katolik bierze udział w bandyckich ustawkach w grupie której są przestępcy różnych profesji?
Sądzę @czteropak, że versaillis czy jak mu tam teraz milczy gdyż albo jest w kościele i modli się, a może i spowiada ze swoich bluzgów, fałszu, obłudy itp. prezentowanej min. na tym forum, ale zaraz się pojawi i sie pożywi tym co wyżej, a na koniec zacytuje brauna z imieniem bożym, tego brauna
"Jestem siostrą Jerzego Brauna. Wstydzę się tego co on robi."
Reaktywator i salvator mundi, powiedzcie mi jedno, DLACZEGO JUREK MILCZY ???
Czyżby szukał linków żeby zarzucić wam kłamstwo, albo odparować czymś podobnym? A może dowiedział się po jakie wyroki dostali lekarze, którzy zamordowali panią Izę bo mieli "klauzulę sumienia"....
"Debil. Studium przypadku" wycofany z Empiku. Ale jest dodruk książki o Andrzeju Dudzie
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,32110046,(...)
Jak prezes takie indywidua znajduje...
Moralność wg nauk rydzykowo_meringowo poddanych do ciemnego luda -
zakonnica na lekcji: "Szkoda, że mama Trzaskowskiego nie popełniła aborcji"
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,32110834,(...)
Bp Wiesław Mering w aktach figuruje jako TW "Lucjan". Oto kim jest "moherowy biskup"
73 duchownych winnych przestępstw seksualnych wobec małoletnich. Analiza "Mapy pedofilii"
Tylko wyjątkowy ćwierćmózg broni wtrącanie się sukienkowych do polityki...