Przecież pisze na dole artykułu: [Od redakcji: wypowiedzi autoryzowane]. Pan Prezes nie mógłby się postawić w złym świetle. A kto ma znajomego w MM, ten wie, że tylko zdesperowany by tam poszedł do pracy. No i grupa inwalidzka to tam najbardziej pożądana rzecz, bo trzeba wycisnąć z pracownika ile można ;)
Łubudubu łubudubu niech żyje nam prezes naszego klubu- to mówiłem ja, Jarząbek.
Staszek Bareja to jednak był wielki gościu :-D :-D
Oświadczenie komendanta PSP, to profeska, dokładnie odwrotnie niż pseudooświadczenia merkurego i ten żałosny tendencyjny wywiad.Oświadczenie straży nie pozostawia żadnych wątpliwości i nawet jest podpisane!
Najlepsze w wywiadzie to co już wcześniej było pisane.Bardzo śmieszne, no bo jak teraz ten z którym był wywiad, powie standardowy tekst do pracownika np. : "Czy ty jesteś idiotą?" No to pracownik na to: "Nie! ja jestem wspaniały! I nie rozmumiem dlaczego znowu dostałem najniższą krajową? Przecież to ja tworzę tą firmę!" Oj chciałbym to zobaczyć. Zlasuje się wtedy temu zarządu i może przeprosi, że okradł pracownika. Hahaha. Niemożliwe.Ja wiem, że ktoś, kto ne wie jak to wygląda w środku tego czegoś, to pomyśli, że jakieś brednie wypisujemy. To jest poza możliwością zrozumienia człowieka z zewnątrz, poza wyobraźnią. Możliwe, że i redaktor nieświadomie stanął po stronie zła.
Wydaje mi się, że artykuł jest sponsorowany, ale oczywiście nie moge tego udowodnić, a składanie tutaj ,,wyrazów współczucia" z powodu pożaru budynku jest idiotyzmem w czystej postaci. Przecież nikt nie zginął na szczęście i wszystcy sa zdrowi i żywi. Dodam od siebie, że Komendant PSP wydał właśnie swoje oświadczenie odnośnie napojów, batonów energetycznych i żywności dostarczanej prze różne podmioty i zwykłych mieszkańców i hmm... on widzi to troche inaczej niż w artykule. Ha ha.
"Mogliśmy bardziej w media", nie trzeba, ludzie w Krośnie już od dawna poznali jakie są warunki pracy.
O, sądem straszy. Nie ma co się ciskać redaktorku. Nie sposób się oprzeć wrażeniu, że brakuje w nagłówku dopisku "artykuł sponsorowany". Anonimowi rozmówcy co autoryzują odpowiedzi? Co to za dziwactwo? Trzeba był przeprowadzić normalną rozmowę z kimś z zarządu MM i nie było by takich niejasności.
Czy ten portal wszystko już wklei jeśli się dobrze posmaruje ? Na tym polega dziennikarstwo ?
Łzy pociekli po nogawkach dla mnie....Osobie z PRu, która to pisała polecam zmienić zajęcie i pisać książki fantasy. Jest potencjał.
Ludzie dajecie się prowokować żałosnym artykułem na żałosnym portalu pisanym przez żałosnego "redaktora". Żenada przez wielkie Ż. Proszę jak już chcecie się czegoś dowiedzieć to nie czytajcie g&wna.