DYSKUSJE
Jest nowy komitet wyborczy. Wystawi Laurę Starowiejską na prezydenta
reaktywator
26.02.2024 19:22
wyróżnione przez moderatora

Może za mało wiem o poszczególnych "członach" komitetu, ale widzę tam tylko mało znane fundacje, stowarzyszenia, bezpłatne gazetki... i aż mnie dziwi, że się skrzyknęli.

Niech mnie przekonają jakie mają doświadczenia, osiągnięcia etc., bo zo w artykule to stanowczo za mało bym im dał swój głos. Krytyka aktualnych władz to też tylko slogany, ogólniki w stylu "agent Putina, Merkel.." betonowe układy, spójne puzle..." - nic konkretnego, ble_ble_ble, bez chociażby zarysu pomysłu na rozwój miasta, gospodarki itd. Może tak można działać w stowarzyszeniach czy fundacjach, ale czy to wystarczy na zarządzanie 48-tys. miastem?

reaktywator
na forum od listopada 2017
kurnachata
26.02.2024 19:13

Niestety dalej szukamy alternatywy dla Piotra który zastał Krosno wojewódzkie a zostawił ostatnim miastem Regionu. Ja bym może i zagłosował ale zadecydowały wpisy "W latach 2009-16 była inspektorem w Urzędzie Miasta Krosna, w Wydziale Polityki Społecznej i Zdrowia. W latach 2016-22 była kierownikiem Centrum Integracji". Czyli jest za jej kadencji Polityka Społeczna i zdrowotność o mało co nie zamknęła Szpitala na Korczyńskiej w 2009 roku.

kurnachata
AG
26.02.2024 18:55

Jednak podziękuję - wybieram Przytockiego.

AG
otoja
26.02.2024 18:47

Pani Laura to czasem nie jest mieszkańcem Gminy Korczyna? Może tam będzie kandydować na wójta?

otoja
LoloBolo
26.02.2024 17:34

Wreszcie jakaś alternatywa do ekipy dziadków.

LoloBolo
k2101
26.02.2024 17:17

Wygrana tej pani może oznaczać koniec planów budowy drogi Niepodległości-Czajkowskiego, a tę inwestycję popieram. Natomiast może to być także prezydentura zwrócona w stronę społeczną. Programy wyborcze pokażą, na kogo warto zagłosować. Natomiast przedstawiciel PiS w czasach rządów KO+3D+LEW. to może być problem. Tutaj rozmowy będą tak kiepskie jak W. Cz. Piotra Przytockiego z PiS-em.

k2101
/3
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA
Reklamę wyświetlono 2890 razy