DYSKUSJE
Jest nowy komitet wyborczy. Wystawi Laurę Starowiejską na prezydenta
dracu
27.02.2024 10:31
wyróżnione przez moderatora

Krosno tak, ale brakuje poważnych inwestorów, brakuje poważnych zakładów pracy. Parki i ławeczki również są potrzebne, ale najważniejsi są inwestorzy i nowe miejsca pracy dla młodych, aby pozostali w Krośnie i dla tych trochę starszym przed emeryturką.

Wszyscy oni są najważniejsi dla Krosna. Praca, praca i raz jeszcze praca, to napędzi resztę spraw i Krosno nie będzie się wyludniało .

dracu
na forum od lipca 2023
maniek83
27.02.2024 10:04

A ja jednak oddam głos na tą Panią.

maniek83
na forum od listopada 2017
Grzes2
27.02.2024 08:55

Myślę, że każdy komitet wyborczy jest w jakimś sensie polityczny a przyświeca im jeden cel - program , dobro obywateli - mieszkańców.

Grzes2
rrrrr
27.02.2024 07:25

Czyba czas na zmianę. Odczytujcie niewerbalne znaki zasiedzianych urzędników. Już mają dość - wykrzykują to wręcz nową alejką pieszo-rowerową. Będziemy ich wspominać następne dwadzieścia lat spacerując oczoje*ną ścieżką. A promienie słońca wypalą nam ten krzyk trwale na siatkówce.

rrrrr
na forum od marca 2022
black_crow
27.02.2024 06:05

Jakie miał zasługi dla Krosna i osiągnięcia Przytocki wygrywając po raz pierwszy wybory na prezydenta tego miasta? Nie twierdzę, że trzeba głosować napierwszego lepszego kandydata, ale można wyjść z założenia, że obecny prezydent powienien już odstąpić stołek. Osobiście jestem jak najbardziej za dwukadencyjnością prezydentów miast, a także innych stanowisk z wyboru społecznego, łącznie z posłami i senatorami RP. Okupowanie takich stanowisk przez kilka kadencji betonuje układy i niweluje szanse na zmiany.

black_crow
na forum od kwietnia 2019
kurnachata
26.02.2024 21:13

Według mnie wygraną w kieszeni miałby kandydat który potrafiłby przyciągnąć do Krosna na przykład taki Centralny Port Komunikacyjny CPK. Szczególnie że w przeprowadzonym referendum w giminie Baranów (mazowsze) mieszkańcy nie udzielili zgody na budowę takiego portu i szukana jest nowa lokalizacja.

kurnachata
rafal
26.02.2024 20:08

Trochę mało przyszłościowy i powtarzalny jest ich program - komunikacja, kilka krzaczków w parku i socjal - tym miasta nie pobudzimy.

rafal
NUK2009
26.02.2024 19:34

Safe Next Generation? Where I live? What is wrong with this country?

NUK2009
Konto usunięte na prośbę użytkownika
reaktywator
26.02.2024 19:25

PS. W art. min. napisano , cyt. - "Anna Zielińska (prowadzi stowarzyszenie Kogel Model w Polance)" - na pewno "Model", a nie "Mogel"?

reaktywator
Gafa
26.02.2024 19:24

To nie to, to żadna konkurentka... co zrobiła dla miasta, nie dla siebie. No co?

Gafa
/3
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA