Co, chciałoby się za darmo do lekarza bo płacicie składki? Nie ma tak dobrze, niech jadą! Sam muszę pójść do okulisty i na inną wizytę niż prywatna to się nawet nie nastawiam.
Powinni byli utworzyć komitet kolejkowy , wówczas poszlo by to sprawniej a gabinety prywatne widząc ten obrazek ręce zacierają ....
Ja też kochani mam takie plamy na polu widzenia ale jakoś jeszcze czytam wasze wpisy i portal Krosno24. Do okulisty raczej się nie dostanę.
No co narzekacie, przecież mamy kraj mlekiem i miodem płynący. Wszystko jest doprowadzone do ruiny i ci co ich popierają i dalej będą na nich głosować niech nie narzekają przecież to ich wybrali. Może wreszcie pora zmądrzeć i wypieprzyć ten cały ,,nierząd,,na zbity pysk.
Nie krytykujcie tak PiS. Prezes i jego świta nie mają żadnych problemów z dostępem do służby zdrowia... A kardiolodzy z Krakowa, którzy nie znają leku na nieśmiertelność są już dyscyplinowani przez Zbyszka Zero.
I mamy prawdziwy obraz reformy służby zdrowia, mamy obraz betonozy Rynku, nie tylko w Krośnie i mamy odpowiedź dlaczego świeci pustkami.
Ja w tamtym kierunku idę jak muszę, wybieram inne przejścia, obejścia tej betonowej pustyni, zwłaszcza jak jest gorąco, bo tam nie ma czym oddychać, a kiedyś tłumy ludzi siadywały na ławkach /i nie tylko, bo też na kamiennych schodkach/ wśród zieleni w Rynku.
A gdyby tak ludzkość wynalazła takie urządzenie, na którym wykręca się numer i po drugiej stronie odbiera ktoś z rejestracji, to by było coś!