DYSKUSJE
Strażacy dostali nowy sprzęt. Pomoże przy wypadkach drogowych
krowa
07.11.2022 20:14

Panowie strażac. Przejeżdżałem dzisiaj obok ratowników w Moderówce. Jedem pas zamknięty, na drugim przejazd wahadłowy. Zmrok, jeden z reflektorów o mocy specjallnej skierowany na pas wahadłowy świecił w oczy.. W moich oczach jedna biel. Z za samochodu wyszedł strażak i cofnął się. Oprócz niego i jadących przedemną czerwonych świateł nie rozróżniałem nic. Podejrzewam, że pozostali kierowcy też nie. Jeżeli musicie stworzyć taką sytuację, to może wstrzymać ruch. O następną biede naprawde nie trudno. Nadmiar światła niszczy nie tylko zrok, ale i psychike,

krowa
na forum od listopada 2017
krzys
04.11.2022 14:38

Z flagami czy bez chcąc dostać się do krośnieńskiej Straży trzeba mieć porządne "układy".

krzys
na forum od sierpnia 2018
haash
04.11.2022 14:32

Już raz pisopatyczna radna lekarzy zwalniała:) "niech jadą ". Grunt że oni pełne koryto mają i rzucają ochłapy swoim małym , pożytecznym kundelkom .

haash
na forum od czerwca 2022
cia_pa_ty
04.11.2022 11:03

A niech się zwolnią jak im źle, przyjdą nowi, tam akurat chętnych nie brakuje! Nie ma ludzi niezastąpionych. Ciekawe ilu złożyło wypowiedzenie jak mają takie tragicznie niskie wynagrodzenia.

cia_pa_ty
Konto zablokowane
mikser
04.11.2022 07:10

Jak się wszyscy zwolnią, to nie będzie miał cie kto ratować jak ci się chałupa sfajczy, albo walniesz swoim szrotem w drzewo. Jakby zamiast kraść na potęgę i paść rydzola dali podwyżki tym którzy ratują ludzkie życie, toby nie musieli się oflagowywać. To chyba jasne, no ale nie dla inteligentnych inaczej....

mikser
7k7
03.11.2022 19:20

Pracowałem w państwowej firmie zarobki były marne zwolniłem się zmieniłem prace jak nie odpowiadają zarobki jaki problem zmienić prace trzymają się rękami nogami i protestują nikt przecież nikogo na sile nie trzyma kto powiedział ze w jednej firmie trzeba pracować całe życie.

7k7
korzen0409
03.11.2022 18:21

Przy przyjęciu do pracy każdy wiedział na co się godzi. Związki zawodowe i socjal to największa zakała współczesnego świata. Jak nie pasi to nara, chętnych jest paru na wasze miejsce.

korzen0409
kurnachata
03.11.2022 14:42

Sprzęt zawsze się przyda. Te flagi Solidarność to na znak protestu, że nie ma podwyżek inflacyjnych. Widocznie wrócił jakby czas PRL, że dziś jest lepiej u prywaciarza niż na spółce prowadzonej z budżetu państwa.

kurnachata
haash
03.11.2022 14:15

A powinny być krzyże:) dyć to "poświyncone" auta...czyż nie?

haash
na forum od czerwca 2022
cia_pa_ty
03.11.2022 13:34

A te flagi solidarność na wozach to po co? Czyżby bolek totolotek dołożył grosza na zakup nowego sprzętu?

cia_pa_ty
Konto zablokowane
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA