,, Żondzoncy" nowu szukają naiwnych , sobie popodnosili wynagrodzenia po kilkadziesiąt procent a wszystko zwalają na barki samorządowców.
Za to kościoły będą rozświetlone halogenami na koszt podatnika. Wille obajtka, morawieckiego i dudy też.
Pozwólcie że uzupełnię braki w wiedzy stworzone przez TVP. Mamy tzw. kontrakt jamalski obowiązujący do końca 2022r. W tym kontrakcie cena gazu była ustalana wg. cen uśrednionych w dłuższym okresie. W zeszłym roku PiS wywalczył w trybunale arbitrażowym, że ceny zostaną uwolnione, będą wolnorynkowe. Gazprom nawet zwrócił 1,5 miliarda nadpłaty. Był to wielki sukces PiS, głośno odtrąbiony, przy okazji na Tuska wylano wiadra pomyj. W tej chwili cena wolnorynkowa jest 8-9 razy wyższa niż 2 miesiące temu i dokładnie taką cenę musimy zapłacić. Aż chciałoby się powiedzieć: chcieliśta? To mata...
Komuna wraca . Możnowladztwo jednej partii, pierwszy sekretarz jak bóg, zamordyzm, bolszewicka propaganda, kapturowe sądy, drozyzna, inflacja, teraz wyłączenia pradu. Zostalo jeszcze zabranie paszportow i kartki na żywność .
Kupujcie swieczki i lampy naftowe i ciepłe futra. PiS sukcesywnie cofa nas do średniowiecza, bo umysłowo oni tkwią tej epoce.
I wszystko przez PIS... zaatakowali ukrainę, kazali likwidować kopalnie węgla, kazali likwidować energetykę węglową, powwymyślali jakieś Fit for 55... to wszystko zaplanował sam Kaczynski na spotkaniu na molo ze swoim człowiekiem z moskwy.,.. a nie, czekaj...
Brawo, tak się właśnie konczyunijna polityka, karmienia putina i zawierzenia całej energetyki ruskim. Brawo lewaki... mam nadzieję, że macie wiatraki na zimę przygotowane.
Żeby wyście przynajmniej z tego jakąś naukę odebrali... ale gdzie tam... wszystko przez Kaczynskiego. Zgadłem?
PS
A zaoszczędzone na prądzie pieniądze pójdą na premię dla UM, jak już jakiś czas temu było. Zgadłem?
I zacznie się bandyterka jakiej jeszcze nie było. Pozdrawiamy cię drogi PISS-ie kochany, uwielbiany przez część narodu z gatunku mułów bagiennych...Kupę kamieni zostawiamy na wasz wymarsz z parlamentu...
Drodzy krośnieńscy nauczyciele.
Nie wstyd Wam że w Waszych szeregach macie yorgosa, nauczyciela, który wyzywa Waszych i swoich wychowanków od hołoty? Wstyd!!!!
Czy w Krośnie to PiS wyłącza oświetlenie? O ile wiem to Przytockiemu i jego kolegom poglądami raczej bliżej do PO.