DYSKUSJE
Józefitki rozbudowują budynek. Dla wychowanków Domu Dziecka
sil3nce
21.08.2022 12:34

Polak wybaczy wszystko oprócz szczęścia

sil3nce
na forum od kwietnia 2021
reaktywator
21.08.2022 11:55

@bookor pisze - "Ten artykuł ma pełnić właśnie taką fukcję" czyli jaką?

Chyba, że masz na myśli funkcję jaka uzewnętrzniłeś u siebie -

- "władza zakochana w lewactwie wspiera szczujące polskość i Kościół wypociny marnych dziennikarzyn spod egidy pana Krzanowskiego.

Każda okazja do "moralnego wzmożenia" nt PiS, Kościoła, konserwatyzmu wypisywana przez tą czeredę jest szeroko komentowana przez społeczny ściek naszych miejskich "elit", i coraz bardziej zacietrzewia tych ludzi w nienawiści.

...ludzie wierzący w polskość, religijni oraz ci którzy się z nimi utożsamiają zaczynają również używać inwektyw wobec tego rynsztoka i ich nienawidzić. Mi także się to zdarza, awet w tym poście, więc święty nie jestem, zmierzamy wszyscy w bardzo ciemną stronę."

Dobre podsumowanie siebie i sobie podobnych.

reaktywator
na forum od listopada 2017
salvator_mundi
21.08.2022 10:48

viserion@

Nie ma się co dziwić. yorgosowate idą po linii partyjnej...jak posłuszne kundelki na smyczy.

"Wkroczenie w wolność religijną". Ministerstwo Sprawiedliwości składa zawiadomienie

Stowarzyszenie Biuro Obrony Praw Dziecka złożyło do prokuratury zawiadomienie o możliwości popełnienia przestępstwa przez organizatorów letnich rekolekcji młodzieżowych. Oaza Ruch Światło-Życie organizowała w Tylmanowej w archidiecezji łódzkiej rekolekcje, podczas których uczestnikom związano ręce. Miało to symbolizować "zniewolenie przez grzech".

wiadomosci.wp.pl/wkroczenie-w-wolnosc-religijna-mi(...)

Kiedyś, gdy byłem o wiele młodszy, dziwiłem się jak mogło do tego dojść że Polska zniknęła z mapy świata.Teraz już się nie dziwię. Zrozumiałem.

salvator_mundi
na forum od września 2021
viserion
21.08.2022 07:47

Forumowi pseudokatolicy i analfabeci muszą sobie powyzywać od lewaków, hipokrytów i oczywiście musi być to ich 11 przykazanie: " atak na kosciół" :) Leczcie się chore ludziki, "pseudokatoliki"....

viserion
Konto zablokowane
bookor
20.08.2022 18:37

@yorgos: Ten artykuł ma pełnić właśnie taką fukcję, nasza miejska władza zakochana w lewactwie wspiera szczujące polskość i Kościół wypociny marnych dziennikarzyn spod egidy pana Krzanowskiego. Każda okazja do "moralnego wzmożenia" nt PiS, Kościoła, konserwatyzmu wypisywana przez tą czeredę jest szeroko komentowana przez społeczny ściek naszych miejskich "elit", i coraz bardziej zacietrzewia tych ludzi w nienawiści. Niestety, każda akcja wywołuje reakcję, więc nienawiść również narasta u drugiej strony, konserwatyści i ludzie wierzący w polskość, religijni oraz ci którzy się z nimi utożsamiają zaczynają również używać inwektyw wobec tego rynsztoka i ich nienawidzić. Mi także się to zdarza, awet w tym poście, więc święty nie jestem, zmierzamy wszyscy w bardzo ciemną stronę.

bookor
yorgos
20.08.2022 15:50

Ciekawe co takiego złego robią siostry zakonne, chcące przeprowadzić remont i przebudowę domu dziecka? Trzeba być totalnym hipokrytą, żeby czepiać się tak bzdurnej decyzji jaką jest chwilowa zmiana kierunku ruchu na ulicy Czajkowskiego. Ale jak się nienawidzi Kościoła i ludzi z nim związanych, to każdy nawet błahy powód jest dobry. Jan Paweł II w grobie się przewraca, kiedy widzi się co robią dzieci ludzi nazywanych pokoleniem JP II.

yorgos
Konto zablokowane
LoloBolo
18.08.2022 12:46

Czyżby firma budowlana miała specjalne zezwolenia na wjazd pod ograniczenie do 2.5t? Ciekawe którędy te samochody wracają z placu budowy, czyżby przez Plac Konstytucji którym to niby ciężkie samochody miały nie jeździć?

LoloBolo
ozyrys1
18.08.2022 09:39

Im mniej tych "braci i sióstr" tym lepiej.

ozyrys1
na forum od lipca 2020
jakubowski11
18.08.2022 06:29

Ludziom to nigdy nie dogodzi ...

jakubowski11
na forum od lipca 2022
Iker
17.08.2022 22:23

Budowlanka specyficzna dziedzina, liczy się cena i kto da dłuższą gwarancję, nie mówiąc o gwarancjach bankowych czy ubezpieczeniowych, cena jest niska a potem na czymś muszą przyciąć, no ale ktoś to odbiera i to jest przeważnie inspektor nadzoru albo cała komisja urzędasów , którzy nigdy się nie pobrudzili przy pracy a na wszystkim się znają.

Iker
/3
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA