@bookor pisze - "Ten artykuł ma pełnić właśnie taką fukcję" czyli jaką?
Chyba, że masz na myśli funkcję jaka uzewnętrzniłeś u siebie -
- "władza zakochana w lewactwie wspiera szczujące polskość i Kościół wypociny marnych dziennikarzyn spod egidy pana Krzanowskiego.
Każda okazja do "moralnego wzmożenia" nt PiS, Kościoła, konserwatyzmu wypisywana przez tą czeredę jest szeroko komentowana przez społeczny ściek naszych miejskich "elit", i coraz bardziej zacietrzewia tych ludzi w nienawiści.
...ludzie wierzący w polskość, religijni oraz ci którzy się z nimi utożsamiają zaczynają również używać inwektyw wobec tego rynsztoka i ich nienawidzić. Mi także się to zdarza, awet w tym poście, więc święty nie jestem, zmierzamy wszyscy w bardzo ciemną stronę."
Dobre podsumowanie siebie i sobie podobnych.
viserion@
Nie ma się co dziwić. yorgosowate idą po linii partyjnej...jak posłuszne kundelki na smyczy.
"Wkroczenie w wolność religijną". Ministerstwo Sprawiedliwości składa zawiadomienie
Stowarzyszenie Biuro Obrony Praw Dziecka złożyło do prokuratury zawiadomienie o możliwości popełnienia przestępstwa przez organizatorów letnich rekolekcji młodzieżowych. Oaza Ruch Światło-Życie organizowała w Tylmanowej w archidiecezji łódzkiej rekolekcje, podczas których uczestnikom związano ręce. Miało to symbolizować "zniewolenie przez grzech".
wiadomosci.wp.pl/wkroczenie-w-wolnosc-religijna-mi(...)
Kiedyś, gdy byłem o wiele młodszy, dziwiłem się jak mogło do tego dojść że Polska zniknęła z mapy świata.Teraz już się nie dziwię. Zrozumiałem.
Forumowi pseudokatolicy i analfabeci muszą sobie powyzywać od lewaków, hipokrytów i oczywiście musi być to ich 11 przykazanie: " atak na kosciół" :) Leczcie się chore ludziki, "pseudokatoliki"....
@yorgos: Ten artykuł ma pełnić właśnie taką fukcję, nasza miejska władza zakochana w lewactwie wspiera szczujące polskość i Kościół wypociny marnych dziennikarzyn spod egidy pana Krzanowskiego. Każda okazja do "moralnego wzmożenia" nt PiS, Kościoła, konserwatyzmu wypisywana przez tą czeredę jest szeroko komentowana przez społeczny ściek naszych miejskich "elit", i coraz bardziej zacietrzewia tych ludzi w nienawiści. Niestety, każda akcja wywołuje reakcję, więc nienawiść również narasta u drugiej strony, konserwatyści i ludzie wierzący w polskość, religijni oraz ci którzy się z nimi utożsamiają zaczynają również używać inwektyw wobec tego rynsztoka i ich nienawidzić. Mi także się to zdarza, awet w tym poście, więc święty nie jestem, zmierzamy wszyscy w bardzo ciemną stronę.
Ciekawe co takiego złego robią siostry zakonne, chcące przeprowadzić remont i przebudowę domu dziecka? Trzeba być totalnym hipokrytą, żeby czepiać się tak bzdurnej decyzji jaką jest chwilowa zmiana kierunku ruchu na ulicy Czajkowskiego. Ale jak się nienawidzi Kościoła i ludzi z nim związanych, to każdy nawet błahy powód jest dobry. Jan Paweł II w grobie się przewraca, kiedy widzi się co robią dzieci ludzi nazywanych pokoleniem JP II.
Czyżby firma budowlana miała specjalne zezwolenia na wjazd pod ograniczenie do 2.5t? Ciekawe którędy te samochody wracają z placu budowy, czyżby przez Plac Konstytucji którym to niby ciężkie samochody miały nie jeździć?
Budowlanka specyficzna dziedzina, liczy się cena i kto da dłuższą gwarancję, nie mówiąc o gwarancjach bankowych czy ubezpieczeniowych, cena jest niska a potem na czymś muszą przyciąć, no ale ktoś to odbiera i to jest przeważnie inspektor nadzoru albo cała komisja urzędasów , którzy nigdy się nie pobrudzili przy pracy a na wszystkim się znają.
Polak wybaczy wszystko oprócz szczęścia